Mansur Yavaş: Gelecek ay 61 körüklü ve 21 solo otobüsümüzü teslim alacağız

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Mansur Yavaş başkentteki otobüsler hakkında açıklama yaptı. Yavaş, bu doğrultuda otobüsleri başkent yollarında buluşturduğunu belirtti, gelecek ayda da otobüs teslim alacağını belirtti. Yavaş'ın konu hakkindaki açıklaması:

Geçen ay 19, bugün de 32 yeni otobüsümüzü başkent yollarıyla buluşturduk. Gelecek ay ise 61 körüklü ve 21 solo otobüsümüzü teslim alacağız.

Ankara'da yaşamadığım için toplu taşımanın durumunu bilemiyorum. Ancak Mansur Yavaş halkın iyiliği için yapıyor, halkın kötülüğüne uğraştığını daha görmedim. Ankara'da yaşayan varsa bizi biraz toplu taşıma hakkında bilgilendirebilirse iyi olur.

@tekel2000mavi, onu bilmiyorum. Böyle bir paylaşım yapmış, fikrim yok.

Bence kırmızı renk iyi olmuş bayrağımızın rengi ile uyumlu bir renk olsun istemiş.

Çok iyi olmuş otobüs renkleri. Ankara'da yaşıyorum, bugün bir çıkacağım dışarı. Bakalım görebilecek miyim bu otobüsleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu kırmızıları bizim okulun önüne yolluyorlardı. Küçücük. Şimdi orta boy göndermeye başladılar. İnşallah tekrar gelmez. Sığamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…