Mansur Yavaş'dan kral hareket

Madem gösteriş, bu gösterişi diğer partilerden de bekliyoruz. Başkanımız örnek olmuş olur iyi bir davranışa.

Mansur Yavaş aday olmayacak. Neden mi? Mevcut ana muhalefet lideri son kez adaylığını koyacak zira en güçlü iddası bu seçimler olacak. Yani Bay Kemal bu seçimleri kazanacağına emin gözüyle bakıyor. Hiçbir ana muhalefet lideri elde edeceği iktidarı elinin tersiyle itmez. Keşke itse de biz de Mansur Yavaş'ın önderlik ettiği bir Türkiye görsek... Ben ihtimal vermiyorum. Mansur Yavaş'ı gösterişçi bulan kesim, ne yapması gerekiyor bu adamın? Günümüzde kameralara oynamayan bir tane siyasetçi var mı? Medya diye bir mecra var siyasetçilerin elinin altında. Bundan tek meyveyi çıkarcılar yemesin bence.

@Halil1905 bence bu Mansur Yavaş'a kasıtlı olarak yapılmış bir hamle, salonu habersiz kasıtlı olarak kalabalık doldurmuş da olabilirler.

@curiousoftech Mansur Yavaş'i nasıl kötuleyeceklerini şaşırdılar hocam.

@curiousoftech Halk'ın çoğu Mansur Yavaş'ı istiyor, bende dahil herkes bu konuda kararlı. Umarım KK aday olmaz, zira aday olup kaybederse, artık halk bu durumu kaldıramaz. İç savaşa kadar gider bu işin sonu.

Kılıçdaroğlu kadar malum partiye yararı olan başka adam yoktur. Yenilmeye doymuyorsun zaten gelmişsin kaç yaşına bırak artık ya . Başarısızsın işte daha parti yönetemeyen adam nasıl cumhurbaşkanlığı yapsın. Mansur Yavaş aday olursa ciddi bir farkla kazanacağını düşünüyorum.

@ArdaDnz Güç zehirlenmesi yaşıyor. Tek bir amacı var o da başkanlık koltuğu. O koltuğa oturayım da gerisi önemli değil derdinde. Ben diyorum KK aday olup kazanırsa, şu an ki iktidarı bize mumla aratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…