m19kng Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #1 Ben bu sporları kağıttan direkt elma kabuğu vb. şeyleri toprağa karıştırıp sporunu da gömsem olur mu?
Ben bu sporları kağıttan direkt elma kabuğu vb. şeyleri toprağa karıştırıp sporunu da gömsem olur mu?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #2 Malesef ne dediğini anlamadım. Biraz daha açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Ne mantarı, sporları?
Malesef ne dediğini anlamadım. Biraz daha açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Ne mantarı, sporları?
Quadrom08 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 683 Çözümler 4 19 Ekim 2021 #3 egehararli dedi: Maalesef ne dediğini anlamadım. Biraz daha açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Ne mantarı, sporları? Genişletmek için tıkla... Biyoloji hocam biyoloji. Hocam öncelikle mantardan sporu aldıktan sonra toprağın 5 8 cm altına atın ardından bol su ile sulayın 1 2 ay içinde filizlenmeye başlayacaktır.
egehararli dedi: Maalesef ne dediğini anlamadım. Biraz daha açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Ne mantarı, sporları? Genişletmek için tıkla... Biyoloji hocam biyoloji. Hocam öncelikle mantardan sporu aldıktan sonra toprağın 5 8 cm altına atın ardından bol su ile sulayın 1 2 ay içinde filizlenmeye başlayacaktır.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #4 Quadrom08 dedi: Biyoloji hocam biyoloji. Hocam öncelikle mantardan sporu aldıktan sonra toprağın 5 8 cm altına atın ardından bol su ile sulayın 1 2 ay içinde filizlenmeye başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Oh. Daha 8. Sınıfta olan masum Ege.
Quadrom08 dedi: Biyoloji hocam biyoloji. Hocam öncelikle mantardan sporu aldıktan sonra toprağın 5 8 cm altına atın ardından bol su ile sulayın 1 2 ay içinde filizlenmeye başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Oh. Daha 8. Sınıfta olan masum Ege.