MANTIS-1660Ti nasıldır?

Ne alayım peki, herhangi bir kampanya gelir gelmez stok bitiyor.
Gelir gelmez alabilirsiniz. 2-3 günde tükeniyor kampanyalı hazır sistemler, 3060lı sistem 12-13kydı itopya’da. Ve GTX, RTX almanıza gerek yok illa ki. AMD ekran kartları fiyatına göre çok daha fazla performans verir. Kullanan arkadaşlar da sorun olmadığını söylüyorlar.

Hocam dediklerinizi ekleyince maalesef çok aşıyor bütçeyi en iyisi hazır sistem almak

Fark etmez en az 144 hz olsa iyi olur

Bugün i3 12100F rtx 2060lı bir sistem geldi 15 dakikada tükendi vallahi alacaktım yoksa

Hocam az önce dediklerinizi ekledim biraz düşük seçtim gene 17k oldu daha ekipmanlar + monitör var.
Attığı linkler piyasada en ucuz satan sitelerin karması. Attığı yerlerden almanız lazım.
İyi düşmüş. Fakat bütçeniz 13kysa fırsat bekleyip daha iyi sistem alın. O bütçelerde 2060 veya 3050 almayın. 3060lı sistem veya RX6600XT/RX6600lü sistem alın. Sonuçta CSGO tarzı oyunları piyasadaki çoğu ekran kartı oynatır. Fakat daha üst grafikli oyunlar oynamak istediğinizde bir kaç seneye dediğiniz ekran kartları sorun çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…