MANTIS-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bu sistemi almayi dusunuyorum. Verdigin paraya deger mi o paraya daha iyisi var mı? Bunu mu almalıyım? Yardim eder misiniz?
Değmez. Ekran kartını ikinci elden garantili RTX 3080 Ti vb. alıp 25K'ya taş gibi sistem dizersin üzerine. İlla sıfır olsun dersen bunu alıp en azından ayak üstü kazık yemekten kurtulursun.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
MANTIS-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bu sistemi almayi dusunuyorum. Verdigin paraya deger mi o paraya daha iyisi var mı? Bunu mu almalıyım? Yardim eder misiniz?
www.gaming.gen.tr