E EnderBerkay Femtopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Selam yeni bir bilgisayar alacağım bütçem çok kisitli acayip soyle bir sistem buldum. Alınır mı? MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
Selam yeni bir bilgisayar alacağım bütçem çok kisitli acayip soyle bir sistem buldum. Alınır mı? MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 6 Mart 2023 #2 Bütçenizin buna el verdiğini düşümüyorsanız ideal bir seçim. Yok eğer 1 k kadar genişletme imkanınız varsa bütçenizi, şöyle bir şey de var: ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
Bütçenizin buna el verdiğini düşümüyorsanız ideal bir seçim. Yok eğer 1 k kadar genişletme imkanınız varsa bütçenizi, şöyle bir şey de var: ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2023 #3 KederliLahmacun dedi: Bütçenizin buna el verdiğini düşümüyorsanız ideal bir seçim. Yok eğer 1 k kadar genişletme imkanınız varsa bütçenizi, şöyle bir şey de var: ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... Tam da bunu önerecektim. Bu arada ben de dün sipariş verdim bunu.
KederliLahmacun dedi: Bütçenizin buna el verdiğini düşümüyorsanız ideal bir seçim. Yok eğer 1 k kadar genişletme imkanınız varsa bütçenizi, şöyle bir şey de var: ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla... Tam da bunu önerecektim. Bu arada ben de dün sipariş verdim bunu.
H hızlıPanter Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #4 EnderBerkay dedi: Selam yeni bir bilgisayar alacağım bütçem çok kisitli acayip soyle bir sistem buldum. Alınır mı? MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Bu fiyata iyi bir kasa ama bütçeye 1k daha ekleyebilirsen arkadaşın dediği kasayı alabilirsin KederliLahmacun dedi: Bütçenizin buna el verdiğini düşümüyorsanız ideal bir seçim. Yok eğer 1 k kadar genişletme imkanınız varsa bütçenizi, şöyle bir şey de var: ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla...
EnderBerkay dedi: Selam yeni bir bilgisayar alacağım bütçem çok kisitli acayip soyle bir sistem buldum. Alınır mı? MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Bu fiyata iyi bir kasa ama bütçeye 1k daha ekleyebilirsen arkadaşın dediği kasayı alabilirsin KederliLahmacun dedi: Bütçenizin buna el verdiğini düşümüyorsanız ideal bir seçim. Yok eğer 1 k kadar genişletme imkanınız varsa bütçenizi, şöyle bir şey de var: ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Genişletmek için tıkla...
E EnderBerkay Femtopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #5 hızlıPanter dedi: Bu fiyata iyi bir kasa ama bütçeye 1k daha ekleyebilirsen arkadaşın dediği kasayı alabilirsin Genişletmek için tıkla... Aralarinda cok bi fark varmi cunku malum 1000 tlde az değil biriktirenw kadar zamda gelebilir yani eger cok bir fark yoksa
hızlıPanter dedi: Bu fiyata iyi bir kasa ama bütçeye 1k daha ekleyebilirsen arkadaşın dediği kasayı alabilirsin Genişletmek için tıkla... Aralarinda cok bi fark varmi cunku malum 1000 tlde az değil biriktirenw kadar zamda gelebilir yani eger cok bir fark yoksa
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Mart 2023 #6 EnderBerkay dedi: Aralarinda cok bir fark var mı cunku malum 1000 TL'de az değil biriktirenw kadar zamda gelebilir yani eger cok bir fark yoksa. Genişletmek için tıkla... Evet var. İşlemci ve ekran kartı olarak çok daha güçlü.
EnderBerkay dedi: Aralarinda cok bir fark var mı cunku malum 1000 TL'de az değil biriktirenw kadar zamda gelebilir yani eger cok bir fark yoksa. Genişletmek için tıkla... Evet var. İşlemci ve ekran kartı olarak çok daha güçlü.