MANTIS-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
www.gaming.gen.tr
Bu bilgisayarı neden bu kadar ucuza satıyolar? Parçalarını sitesinden hesapladım 15000 civarı çıkıyor ama 11000'e satıyolar anlayamadım.
MANTIS-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
www.gaming.gen.tr
Bu bilgisayarı neden bu kadar ucuza satıyolar? Parçalarını sitesinden hesapladım 15000 civarı çıkıyor ama 11000'e satıyolar anlayamadım.
www.gaming.gen.tr
Hocam hazır sistemlerin çoğu tek tek toplamaya göre daha ucuz oluyor,bunu parça kalitesinden kısıp yapıyorlar.
Fakat Gaming Gen de böyle bir durum yok,sistemlerin genel olarak parça kalitesi iyi ve uygun fiyatlı oluyorlar.
Hocam hazır sistemlerin çoğu tek tek toplamaya göre daha ucuz oluyor, bunu parça kalitesinden kısıp yapıyorlar.
Fakat Gaming Gen de böyle bir durum yok, sistemlerin genel olarak parça kalitesi iyi ve uygun fiyatlı oluyorlar.