Mantıs 6700 XT sistem alınır mı?

Yasin Can Duman

Centipat
Daha fazla  
Almak istediğim sistem vermiş olduğum linkte ama SSD konusunda kararsız kaldım 500 GB yerine 1 TB yükseltmeye değer mi yoksa 500 GB her türlü yeter mi? Hem oyun oynayıp hem de edit yapan biriyim. Ve bu fiyata bu sistem değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almak istediğim sistem vermiş olduğum linkte ama SSD konusunda kararsız kaldım 500 GB yerine 1 TB yükseltmeye değer mi yoksa 500 GB her türlü yeter mi? Hem oyun oynayıp hem de edit yapan biriyim. Ve bu fiyata bu sistem değer mi?

Sistem gayet güzel kacırmadan almanızı tavsıye ederım egerkı butcenız varsa da WD SN570 1TB SSD'ye yukseltmenızı tavsıye ederım o kadar butcenız yoksa Kingston olan SSD'yı alabılırsınız bende sıstem toplarken 500 GB dusunuyordum sonradan 1 TB alayım dedım ne olur ne olmaz şu an 1.5 TB var gene yetmıyor yukseltmenızı tavsıye ederım.

Sistem güzel. Ancak mümkünse Mantis 6800 daha mantıklı. Bence fiyat farkına değer. Hem FPS farkı hem de TUF tasarımı farkı var.

SSD ise DRAM içermeyen modeller arasında en iyilerden birisidir. Samsung 980 kadar pahalı olmadığı gibi performans olarak ondan geri kalır tarafı yok. Sitenin sunduğu yükseltme seçenekleri pahalıya geliyor. İleride daha üstün bir SSD modelini ikinci aygıt olarak takabilirsin. Ben olsam bu şekilde alırdım.

Sistem gayet güzel kacırmadan almanızı tavsıye ederım egerkı butcenız varsa da WD SN570 1TB SSD'ye yukseltmenızı tavsıye ederım o kadar butcenız yoksa Kingston olan SSD'yı alabılırsınız bende sıstem toplarken 500 GB dusunuyordum sonradan 1 TB alayım dedım ne olur ne olmaz şu an 1.5 TB var gene yetmıyor yukseltmenızı tavsıye ederım.

1080p de darbogaz yapar mı bu sistem?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı