MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 sistem nasıldır?

Hocam monitör konusu üzerine düşünün biraz bence. 2K monitör tercih etmeniz lazım böyle bir sistem için.
2K ne alaka dostum bizzat 1080P de kullanıyorum. 2K monitörle 2 yıl sonra tıkanır o kart 6800 falan desen neyse.

Hocam monitör konusu üzerine düşünün biraz bence. 2K monitör tercih etmeniz lazım böyle bir sistem için.
2K'da kullanılır da 1080pUltra için gayet güzel bir sistem.

2K ne alaka dostum bizzat 1080P de kullanıyorum. 2K monitörle 2 yıl sonra tıkanır o kart 6800 falan desen neyse.
2 yıl sonra niye tıkadın ki kartı? 1080'de kullanması gerekirse her zaman ayarları yükseğe çekip durması gerekcek. 1080p zaten yavaş yavaş eskimeye başlamışken bütçe varsa tercih edilebilir.

2 yıl sonra niye tıkadın ki kartı? 1080'de kullanması gerekirse her zaman ayarları yükseğe çekip durması gerekcek. 1080p zaten yavaş yavaş eskimeye başlamışken bütçe varsa tercih edilebilir.
Niye eskisin ki ? giriş seviyesi 3060Tİ 6700XT 2K için. Uzun ömürlü olması açısından 1080P ideal.

Sistem ve kulaklık iyi mantıklı hocam. Diğerleri hakkında pek yorum yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…