Anakartı neye çekersem iyi olur bir de sanırım AMD'lerde bir özelik varmıs işlmeci anakart bir de ekran kartı bir serinin üstü olunca daha organize çalışıp performans artırıyormuş hangi serilerde öyle oluyor bilen var mı?
Anakartı neye çekersem iyi olur bir de sanırım AMD'lerde bir özelik varmıs işlmeci anakart bir de ekran kartı bir serinin üstü olunca daha organize çalışıp performans artırıyormuş hangi serilerde öyle oluyor bilen var mı?
SAM'den bahsediyorsun herhalde. Hem işlemcin hem de ekran kartın AMD'yse Smart Access Memory açabiliyorsun, işlemci ve ekran kartının daha iyi iletişim kurabilmesini sağlıyor. A320'lerde de SAM desteği var.
Sam'den bahsediyorsun herhalde. Hem işlemcin hem de ekran kartın AMD'yse Smart Access Memory açabiliyorsun, işlemci ve ekran kartının daha iyi iletişim kurabilmesini sağlıyor. A320'lerde de sam desteği var.
Ben sistemi özelleştirme seçeneği ile aldım hocam ancak test etme fırsatım olmadı sistemde gelen ekran kartının problemi vardı bugün ürün değişimi için kargoyla gönderim sağladım ekran kartı geldikten sonra bilgilendirme yapacağım.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
(işlemciyi 5600,ekran kartını ise inno3d 3060ti yapın.)
Ben sistemi özelleştirme seçeneği ile aldım hocam ancak test etme fırsatım olmadı sistemde gelen ekran kartının problemi vardı bugün ürün değişimi için kargoyla gönderim sağladım ekran kartı geldikten sonra bilgilendirme yapacağım.