Mantıs-6700XT PC nasıl?

Anakart kötü, RAM tek kanal bence alınmaz.

RAM 8x2 diye olması lazım değilse çekerim.

Anakart güncellemesi yapılırsa gayet iyi sistem.

Anakartı neye çekersem iyi olur bir de sanırım AMD'lerde bir özelik varmıs işlmeci anakart bir de ekran kartı bir serinin üstü olunca daha organize çalışıp performans artırıyormuş hangi serilerde öyle oluyor bilen var mı?

Driver sürü müdür hocam o @messinicocugu sizin sistem öneriniz var mı?

SAM'den bahsediyorsun herhalde. Hem işlemcin hem de ekran kartın AMD'yse Smart Access Memory açabiliyorsun, işlemci ve ekran kartının daha iyi iletişim kurabilmesini sağlıyor. A320'lerde de SAM desteği var.

Sam'den bahsediyorsun herhalde. Hem işlemcin hem de ekran kartın AMD'yse Smart Access Memory açabiliyorsun, işlemci ve ekran kartının daha iyi iletişim kurabilmesini sağlıyor. A320'lerde de sam desteği var.

Yani bu bilgisayarda var bu özellik.Saol

Ben sistemi özelleştirme seçeneği ile aldım hocam ancak test etme fırsatım olmadı sistemde gelen ekran kartının problemi vardı bugün ürün değişimi için kargoyla gönderim sağladım ekran kartı geldikten sonra bilgilendirme yapacağım.

Driver sürü müdür hocam o @messinicocugu sizin sistem öneriniz var mı?

Bu sistemi fiyatına göre gayet iyi hocam NVIDIA alternatifi olarak bu bakılabilir:
(işlemciyi 5600,ekran kartını ise inno3d 3060ti yapın.)

Tamam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…