Mantıs-6700XT vs Alpha-One

ahmetzort

Picopat

Arkadaşlar parça kalitesi ve performans olarak hangisi daha iyi acaba? Not: Mantis'i alırsam işlemciyi 5600X yapmayı planlıyorum bir de bu işlemci için çok ısınıyor diyorlar şu anlık sogutma alacak param yok sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar parça kalitesi ve performans olarak hangisi daha iyi acaba? Not: Mantis'i alırsam işlemciyi 5600X yapmayı planlıyorum bir de bu işlemci için çok ısınıyor diyorlar şu anlık sogutma alacak param yok sorun yaşar mıyım?

Ne için alıcağın önemli.

Ve alırsan deafult gelir onu kullanırsın bir müddet.

Alpha one.

Konu hakkında fazla bilgi sahibi degilim kusura bakmayın parça kalitesi kasa kalitesi nasıl acaba ısınma yaşar mıyım bir de bazı yerlerde 5600X daha iyi diye duymuştum bilginiz var mı acaba BF gibi oyunlar oynuyorum genelde.

Ne için alıcağın önemli.

Ve alırsan deafult gelir onu kullanırsın bir müddet.

Defult derken anlayamadım?

Konu hakkında fazla bilgi sahibi degilim kusura bakmayın parça kalitesi kasa kalitesi nasıl acaba ısınma yaşar mıyım bir de bazı yerlerde 5600X daha iyi diye duymuştum bilginiz var mı acaba BF gibi oyunlar oynuyorum genelde.

Defult derken anlayamadım?

Kasanın ısınma yapacağını sanmıyorum. İşlemci konusundada hemen hemen eşit gibiler buradan bakabilirsin.
Oyun testlerine buradan bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunların çoğu aynı değil ama istediğin oyunun testlerini ararsan bulursun.

Kasanın ısınma yapacağını sanmıyorum. İşlemci konusundada hemen hemen eşit gibiler buradan bakabilirsin.
Oyun testlerine buradan bakabilirsin.

Oyunların çoğu aynı değil ama istediğin oyunun testlerini ararsan bulursun.

evet fazla fark görünmüyor alpha one almak daha mantıklı sanırım parça kalitesi olarak bi psu dan korkuyorum sadece

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı