MANTIS-6700XT vs MBT-2 Sistem

Bütçe
16000

Ezerboi

Kilopat
Bütçe: 16.000 (max)

Kasa içindeki marka kalitesinden dolayı mantıs olanı almak istiyordum ama satan site hakkında çok kötü yorumlar var forumda. 2-3 ay kullanımdan sonra fps düşüsü yaşayan arkadaşlar da olmuş. Sizin öneriniz nedir? Başka ürünler ve sistemler de olabilir.

Mantis tercih ederdim. Sıkıntı yok mevcut sistemimi oradan almıştım.

Mantis olanı öneriyorum.

Düzenli kullanım sonrası sebebini bilmediğim fps düşüsü ve teknik desteğin bu kadar kötü olmasına rağmen yine de tercih etmeli miyim?
Hocam kim diyor bunları ne alaka anlayamadım.

Düzenli kullanım sonrası sebebini bilmediğim fps düşüsü ve teknik desteğin bu kadar kötü olmasına rağmen yine de tercih etmeli miyim?
Gaming Gen'in bu konularda Gencer'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. FPS düşüşü vs. söz konusu değil sistemi sağlıklı bir şekilde kullanırsanız bir sıkıntı olmaz. Ayrıca Mantis sistemde ki parçalar gayet kaliteli. Bir sorun çıkaracak parça yok.

Hocam kim diyor bunları ne alaka anlayamadım.
Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler

Buna benzer 4-5 konu daha var forumda. Teknik servise verilip 3 hafta sonra işlem yapılmadığı söylenen ürün, iade kısımlarında uğraştırma vs. Kendi adıma ciddi anlamda ödeme yapacağım. Bilmediğim için soruyorum hocam.

Konuyu arıyorum bulabilirsem hemen atacağım.

Knk bu tarz yazıları tüm firmalar için bulabilirsin bu mantıkla hazır sistem parça vesaire almayalım.

Knk bu tarz yazıları tüm firmalar için bulabilirsin bu mantıkla hazır sistem almayalım.
Onur hoca aşağı yukarı cevap verdi sayılır ama güvenle alınabilecek ve garanti süresi içerisinde bir sıkıntı yaşanırsa adam gibi yardımcı olabilecek bir firma mıdır o zaman o konuda bilgi sahibi misiniz?

Hocam bu sistemin mantısa karşı durumu nedir? Ekran kartı olarak aşağı yukarı aynı sanırım. Seçeneklerden işlemciyi 5600 olarak seçtiğimde mantısla arasında 1300 liralık bir fark oluşuyor. Yine de mantıs daha mı iyi?

Son düzenleme:
Evet 3060, 6700XT'den daha güçsüz.

Denk olsun derseniz 3060Ti seçmeniz gerekiyor ama fiyatı artıyor. 3060'lı hâli alınmaz yani. 6700XT daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…