AWCİİ Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #31 ahmetzort dedi: Benim monitör 1080p acaba darbogaz çok rahatsız eder mi anlık FPS düşüşleri falan yaşar mıyım onun hakkında bilgi alacaktım aslında. Genişletmek için tıkla... Bir konu da sormuştum yaklaşık olarak yüzde 10 civarlarında bir darboğaz olma durumu var. Fakat yeni çıkan oyunlar ile dengelenecek bir durum.
ahmetzort dedi: Benim monitör 1080p acaba darbogaz çok rahatsız eder mi anlık FPS düşüşleri falan yaşar mıyım onun hakkında bilgi alacaktım aslında. Genişletmek için tıkla... Bir konu da sormuştum yaklaşık olarak yüzde 10 civarlarında bir darboğaz olma durumu var. Fakat yeni çıkan oyunlar ile dengelenecek bir durum.
A ahmetzort Picopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 169 17 Mart 2023 #32 AWCİİ dedi: Bir konu da sormuştum yaklaşık olarak yüzde 10 civarlarında bir darboğaz olma durumu var. Fakat yeni çıkan oyunlar ile dengelenecek bir durum. Genişletmek için tıkla... Sağolun yanıt için
AWCİİ dedi: Bir konu da sormuştum yaklaşık olarak yüzde 10 civarlarında bir darboğaz olma durumu var. Fakat yeni çıkan oyunlar ile dengelenecek bir durum. Genişletmek için tıkla... Sağolun yanıt için