MANTIS-6800 sisteme ekipman önerisi

Bütçe
30000 TL

GTR R35 NISMO

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F

ASUS RX 9060 XT OC 16GB

ASUS Prime B650M-R

32GB (2x16GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz

Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD

XIGMATEK Master X II Pro + 750W 80+ PSU

ASUS VG27AQL3A 27" 180Hz WQHD IPS

Zyxel NWD-7605 (Wi-Fi) + ASUS BT-540 (Bluetooth)
Merhaba. Önceden bir sistem önerisi için konu açmıştım ve mantıs-6800 almaya karar vermiştim. Fakat ben alamandan stoklar bitmişti. Hazır stok gelene kadar sizden ekipman önerisi isteyeceğim. İlk önce sistem 20000 TL ve benim bütçem 30000 TL(monitör, mouse vs. dahil).monitör olarak 2K bir monitör istiyorum ve 144 Hz altı olmamamalı ve 24 ınch'den düşük olmamalı. Ve klavye, mouse, mouse pad, kulaklık bunlar da lazım. Ve tekrar 30000 TL, yi geçmemeli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
6800 sistem mevcut olarak bulunuyor SDN-PREMIUM / RYZEN 5 5600 / RADEON RX 6800 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI

Monitör olarak

Daha uygun fiyat isterseniz

6800 sistem mevcut olarak bulunuyor SDN-PREMIUM / RYZEN 5 5600 / RADEON RX 6800 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI

Monitör olarak

Daha uygun fiyat isterseniz

PSU'yu FSP yapmayı unutmamak lazım haricinde iyi sistem.

Daha uygun fiyat isterseniz.

Daha uygun fiyatlı olması aklınızı çelmesin. Baştan aşağı kronik sorunlarla dolu.

Daha uygun fiyatlı olması aklınızı çelmesin. Baştan aşağı kronik sorunlarla dolu.
Ben yeni üretimi olan VG27AQZ modelini kullanıyorum, fakat bu modelinde herhangi kronik bir problemi olduğunu görmedim duymadım. Eğer kanıt var ise paylaşın görelim.

PSU'yu FSP yapmayı unutmamak lazım haricinde iyi sistem.
Hatırlatma için teşekkürler, evet Psu değiştirilmeli.

Ben yeni üretimi olan VG27aqz modelini kullanıyorum, fakat bu modelinde herhangi kronik bir problemi olduğunu görmedim duymadım. Eğer kanıt var ise paylaşın görelim.

Hatırlatma için teşekkürler, evet PSU değiştirilmeli.

Bu model hakkında konuşamayacağım ben düşük bütçeli monitörler hakkında konuştum. Pahalı olmasın diye oradan buradan kısıp IPS Gaming monitör diye sunmuşlar resmen.

Değerlendirmeleri okuyabilirsiniz.

Bu model hakkında konuşamayacağım ben düşük bütçeli monitörler hakkında konuştum. Pahalı olmasın diye oradan buradan kısıp IPS Gaming monitör diye sunmuşlar resmen.

Değerlendirmeleri okuyabilirsiniz.
Konuşamayacağınız ve bilmediğiniz model hakkında yorum yapıp yanlış yönlendirme yapmayın o zaman. Her markanın sorunlu bir modeli olabilir, bu o markanın her ürününde sıkıntı vardır anlamına gelmiyor. Değerlendirmeler arasında 1 ya da 2 tane sorun belirten yorum var onlarda ghosting ile alakalı ki attığınız model zaten Va panel ve olası bir durum.Benim attığımla uzaktan yakından alakası yok. Muhtemelen siz model isimlerini karıştırdınız ve direkt kronik sorunlu dediniz, hata yapmış olabilirsiniz.

Monitör olarak.

Daha uygun fiyat isterseniz.

Peki hocam birkaç soru daha sormak istiyorum. Bilgisyar gelince Windows kurulumunu ben USB ile mi kuracağım. Ve sizce Windows 10 mu 11 mi? Ve 3000 TL falan verip lisans alınır mı? Ama ben almayı çok düşünmüyorum. Çünkü çok pahalı. Sizce ne yapayım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı