MANTIS-6800 sisteme ekipman önerisi

Bütçe
30000 TL
Peki hocam birkaç soru daha sormak istiyorum. Bilgisyar gelince Windows kurulumunu ben USB ile mi kuracağım. Ve sizce Windows 10 mu 11 mi? Ve 3000 TL falan verip lisans alınır mı? Ama ben almayı çok düşünmüyorum. Çünkü çok pahalı. Sizce ne yapayım hocam.
Hocam windowsu kurup getiriyorlar, Windows 10 oluyor genelde. Windows kurulu gelmese bile lisansa o paralar verilmez, internette uygun fiyata 30-40 lira gibi lisans satılıyor. Windows 10 tavsiye ederim.

Hocam Windows'u kurup getiriyorlar, Windows 10 oluyor genelde. Windows kurulu gelmese bile lisansa o paralar verilmez, internette uygun fiyata 30-40 lira gibi lisans satılıyor. Windows 10 tavsiye ederim.

Hocam mesela kullanıcı adını falan onlar mı ayarlarıyor? Bilgin var mı? Ve Windows 11 olmaz mı? Çünkü güzel bir sistem. Ve Windows 11 daha iyi diye düşünüyordum. Ve hocam son bir soru daha sormak istiyorum. Hocam ben monitör olarak bunu alacağım. Çünkü daha büyük ve neredeyse aynı fiyat. Ve o gaming.gen'de ayrı satılıyor. Peki monitör farklı zamanlarda mı gelir yoksa hepsini aynı anda mı kargoya verirler?

Son düzenleme:
Hocam mesela kullanıcı adını falan onlar mı ayarlarıyor? Bilgin var mı? Ve Windows 11 olmaz mı? Çünkü güzel bir sistem. Ve Windows 11 daha iyi diye düşünüyordum. Ve hocam son bir soru daha sormak istiyorum. Hocam ben monitör olarak bunu alacağım. Çünkü daha büyük ve neredeyse aynı fiyat. Ve o gaming.gen'de ayrı satılıyor. Peki monitör farklı zamanlarda mı gelir yoksa hepsini aynı anda mı kargoya verirler?

11 şuan çok stabil değil, monitör siparişi aynı anda geçerseniz birlikte gelir ama seçtiğin monitör va panel. İps panel alın attığım monitörlerde birini seçin. Büyüklük çok önemli değil 2k için 27 inch idealdir. Windows konusuna çok takılmayın 10 veya 11 kurmak 10 dakikanı alır isteidiğini kullanırsın.

11 şu an çok stabil değil, monitör siparişi aynı anda geçerseniz birlikte gelir ama seçtiğin monitör VA panel. IPS panel alın attığım monitörlerde birini seçin. Büyüklük çok önemli değil 2K için 27 inch idealdir. Windows konusuna çok takılmayın 10 veya 11 kurmak 10 dakikanı alır isteidiğini kullanırsın.

Bu iyi mi hocam?

Stoku yok hocam monitörün Dell veya benim diğer attığım ASUS modele yönlenin.

Hocam ben sizin attığınız ASUS modelin ayaklığını pek sevmiyorum. Peki ya hocam bu monitörde AMD kartlarda olan Free Sync destekliyor mu? Diğeri destekliyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı