Merhaba arkadaşlar 3D Modelleme ve Unreal Engine vs için kullanacağım, beni kısa bir süre idare edecek sistem arıyorum, bütçem 14 bin TL. Sizce bu sistem alınır mı? teşekkürler..
Ben ssd ve anakart değiştirerek satın aldım. Kasasını inceledim internetten baya hoşuma gitti kaliteli duruyor type-c girişi vs. var enden değil boydan kısa olması benim hoşuma gitti diyebilirim. Tercih etme sebebim bu fiyat bandında asus tuf psu kullanan bir sistem bulamadım. %30 TDP değerini geçmediği sürece fan çalıştırmıyor. Sessizliğe daha çok önem veriyorum. Asus Dual modelini daha önce kullanmadım biraz küçük soğutma bloğu tek fanlı kadar olmasa da bir tık zayıf soğutması var diyebilirim gördüğüm kadarıyla. Normalde işlemciyi 5600 ile değiştirmek isterdim ancak stokta yok şu anlık işimi görür zamanla değiştiririm.
A520 anakart seç alacaksan en kötü. Ek olarak 5600x ile değişim yaparsan çok iyi olur Ryzen 5 5500 çok da iyi bir işlemci değil biraz ara model gibi. Bütçeni söylersen eğer başka sitelerde göz atabiliriz.
A520 anakart seç alacaksan en kötü. Ek olarak 5600x ile değişim yaparsan çok iyi olur Ryzen 5 5500 çok da iyi bir işlemci değil biraz ara model gibi. Bütçeni söylersen eğer başka sitelerde göz atabiliriz.