Rainxyy Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Evde genis bir kapta mantis besliyorum. Bacagı koptu bacaginin geri çıkma şansı var mı? Çıkarsa ne kadar sürer?
Evde genis bir kapta mantis besliyorum. Bacagı koptu bacaginin geri çıkma şansı var mı? Çıkarsa ne kadar sürer?
I i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 Rainxyy dedi: Evde genis bir kapta mantis besliyorum. Bacagı koptu bacaginin geri çıkma şansı var mı? Çıkarsa ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz. Artı 0 Eksi
Rainxyy dedi: Evde genis bir kapta mantis besliyorum. Bacagı koptu bacaginin geri çıkma şansı var mı? Çıkarsa ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Ağustos 2024 #3 Rejenerasyon yok ki tekrardan çıksın. Artı 0 Eksi
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.291 Çözümler 2 24 Ağustos 2024 #4 Peygamber devesiymis ben de mantis ne diyorum Artı 0 Eksi
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #5 Rainxyy dedi: Evde genis bir kapta mantis besliyorum. Bacagı koptu bacaginin geri çıkma şansı var mı? Çıkarsa ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Mantidae familyasındaki canlıların hiçbirinde rejenarasyon yoktur, maalesef çıkmaz. Artı 0 Eksi
Rainxyy dedi: Evde genis bir kapta mantis besliyorum. Bacagı koptu bacaginin geri çıkma şansı var mı? Çıkarsa ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Mantidae familyasındaki canlıların hiçbirinde rejenarasyon yoktur, maalesef çıkmaz.