BtaKedy Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Arkadaşıma manual samuel aldım ama coop oynamaya çalıştığımızda aynı bilgisayarda oynamamız gerektiğini gördük Online bir şekilde oynanabiliyor mu?
Arkadaşıma manual samuel aldım ama coop oynamaya çalıştığımızda aynı bilgisayarda oynamamız gerektiğini gördük Online bir şekilde oynanabiliyor mu?
T Turret Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 Hocam Steam'de arkadaşlar kısmında ekran yansıtma gibi bir özellik bulunuyor olması lazım o şekilde oynayabilirsiniz. Oyun online co-op desteklemiyor. Artı 0 Eksi
Hocam Steam'de arkadaşlar kısmında ekran yansıtma gibi bir özellik bulunuyor olması lazım o şekilde oynayabilirsiniz. Oyun online co-op desteklemiyor.
KS KS BtaKedy Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Turret dedi: Hocam Steam'de arkadaşlar kısmında ekran yansıtma gibi bir özellik bulunuyor olması lazım o şekilde oynayabilirsiniz. Oyun Online Co-op desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki bir de kendime lego Batman alacaktım remote play together yazıyor ondadamı aynı ekrandan oynamamız lazım yoksa internetten oynayabiliyor muyuz? Artı 0 Eksi
Turret dedi: Hocam Steam'de arkadaşlar kısmında ekran yansıtma gibi bir özellik bulunuyor olması lazım o şekilde oynayabilirsiniz. Oyun Online Co-op desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Peki bir de kendime lego Batman alacaktım remote play together yazıyor ondadamı aynı ekrandan oynamamız lazım yoksa internetten oynayabiliyor muyuz?
T Turret Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #4 Remote yazıyorsa önceki söylediğiniz oyun gibi ekran paylaşarak oynayabilirsiniz demek internetiniz iyi değilse almanızı önermem. Artı 0 Eksi
Remote yazıyorsa önceki söylediğiniz oyun gibi ekran paylaşarak oynayabilirsiniz demek internetiniz iyi değilse almanızı önermem.