Manuel Astra J alınır mı?

yusufcins

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F, NVIDIA GeForce RTX 4060, 16 GB 6000mHz, Biostar A620MP-E PRO, Windows 11 Pro
Herkese merhaba, iyi sosyaller. 800-850 bin TL bandında araç almayı düşünüyoruz. Biraz araştırdım ama sedan modellerinde (babam özellikle sedan istiyor) Astra J, accent blue, veya 1.4 Egea'lar karşıma çıktı. Mâlum 1.4 Egea sosyal medyada motoruyla meşhur olduğu için ona pek ılımlı bakmıyor. Astra J modeline yöneldim bende, motorlar arasında kaldım. 2016-2020 modellerinde 1.6, 1.6 CDTI veya 1.4t arasından hangi motor alınabilir?

Acil almanız lazım 14 Turbo daha iyi olur Sport paket veya Cosmo bizde var hayvan gibi bağajı geniş hızlı basmazsan az yakar basarsan gider güvenli yol tutuşu iyi içi geniş acil almanızı öneririm.

Herkese merhaba, iyi sosyaller. 800-850 bin TL bandında araç almayı düşünüyoruz. Biraz araştırdım ama sedan modellerinde (babam özellikle sedan istiyor) Astra J, accent blue, veya 1.4 Egea'lar karşıma çıktı. Mâlum 1.4 Egea sosyal medyada motoruyla meşhur olduğu için ona pek ılımlı bakmıyor. Astra J modeline yöneldim bende, motorlar arasında kaldım. 2016-2020 modellerinde 1.6, 1.6 CDTI veya 1.4t arasından hangi motor alınabilir?

Kia cerato şiddetle tavsiyemdir.
Otomatik vites
150 HP
330 tork
2016 17 modelleri çok rahat zorlarsanız 18 bulursunuz.

Kia cerato şiddetle tavsiyemdir.
Otomatik vites
150 HP
330 tork
2016 17 modelleri çok rahat zorlarsanız 18 bulursunuz.
Hocam öneriniz için teşekkürler ancak otomatik düşünmüyor. Manueli varsa bakabilirim.

Buradan daha detaylı bakabilirsiniz.

Size önerim Astra J alın manüelleri daha uzun ömürlü sizi yarı yolda bırakmaz 8 airbag var.

Eğer piston kırma şikayetini duyduysanız bunun sebebi castrol yağ kullanıldığı içindir eğer siz bu arabalara dexos 1 gen 2 GM orijinal yağ koyarsanız piston kırmayacaktır.

Dosya Ekleri

• opel-astra-sedan-1-4-turbo-140-hp-sport-urun-katalogu.pdf
    1,2 MB · Görüntüleme: 14
Buradan daha detaylı bakabilirsiniz.

Size önerim Astra J alın manüelleri daha uzun ömürlü sizi yarı yolda bırakmaz 8 airbag var.

Eğer piston kırma şikayetini duyduysanız bunun sebebi castrol yağ kullanıldığı içindir eğer siz bu arabalara dexos 1 gen 2 GM orijinal yağ koyarsanız piston kırmayacaktır.
1.4t motoru için değil mi? Teşekkürler cevabınız için.

Evet.

Aslında direk benzinli motoru için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı