cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.805 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2024 #1 Merhaba yakın zamanlarda bir tane manuel direksiyon seti almak istiyorum hem daha önce hiç manuel oynamadığım için soruyorum, vitese geçerken debriyaj lazım onu biliyorum ama kaldırırken normal araba kaldırır gibi mi kaldırıyoruz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2024
Merhaba yakın zamanlarda bir tane manuel direksiyon seti almak istiyorum hem daha önce hiç manuel oynamadığım için soruyorum, vitese geçerken debriyaj lazım onu biliyorum ama kaldırırken normal araba kaldırır gibi mi kaldırıyoruz?
3 392578 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 887 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Mayıs 2024 #2 Oyundan oyuna değişir de mesela ETS2'de debriyajı biraz bırakıp gaz vererek kaldırıyorsun. Hata yaparsan stop ediyor. City Car Driving de aynı.
Oyundan oyuna değişir de mesela ETS2'de debriyajı biraz bırakıp gaz vererek kaldırıyorsun. Hata yaparsan stop ediyor. City Car Driving de aynı.
Bertolacci Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 546 Çözümler 1 Yer Istanbul 22 Mayıs 2024 #3 Oyuna göre değişir her oyunda aynı mekanikler yok.