s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Temmuz 2020 #1 Windows 8.1 Driver Booster kullanmıştım. Tüm forum karşı çıkınca sildim. Şimdi manuel olarak nasıl güncelleyeceğim Driver'ları? Aygıt yöneticisinden ünlemli olanları güncelleyerek diye düşündüm. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2020
Windows 8.1 Driver Booster kullanmıştım. Tüm forum karşı çıkınca sildim. Şimdi manuel olarak nasıl güncelleyeceğim Driver'ları? Aygıt yöneticisinden ünlemli olanları güncelleyerek diye düşündüm.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.282 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2020 #2 Windows 10 hepsini Windows Update ile kuruyordu otomatik. Win 8.1'de de vardır belki.
Brachiabindo Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 230 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 20 Temmuz 2020 #3 Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 20 Temmuz 2020 #4 Açıkçası ben Driver'ları Windows Update'ye bırakıyorum sadece ekran kartı sürücüsünü yüklüyorum. Windows 10 en yeni Driver olmasa bile yüklüyor.
Açıkçası ben Driver'ları Windows Update'ye bırakıyorum sadece ekran kartı sürücüsünü yüklüyorum. Windows 10 en yeni Driver olmasa bile yüklüyor.