TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 4 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar 3,4 tane oyun var. Dosyaları kendim sildim fakat hala denetim masasında "programları kaldır" kısmında gözüküyor fakat silmeye çalıştığımda silinmiyor. Ne yapmam gerekir?
Arkadaşlar 3,4 tane oyun var. Dosyaları kendim sildim fakat hala denetim masasında "programları kaldır" kısmında gözüküyor fakat silmeye çalıştığımda silinmiyor. Ne yapmam gerekir?
WaGaXiS Megapat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #2 İyi akşamlar "Ccleaner" ile programlar sekmesinden sil diyerek silebilirsiniz.
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 4 Kasım 2021 #3 WaGaXiS dedi: İyi akşamlar "Ccleaner" ile programlar sekmesinden sil diyerek silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. WaGaXiS dedi: İyi akşamlar "CCleaner" ile programlar sekmesinden sil diyerek silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyemiyorum. Bilmiyorum, "çözüm" konusuna hakim değilim de. Son düzenleme: 4 Kasım 2021
WaGaXiS dedi: İyi akşamlar "Ccleaner" ile programlar sekmesinden sil diyerek silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. WaGaXiS dedi: İyi akşamlar "CCleaner" ile programlar sekmesinden sil diyerek silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyemiyorum. Bilmiyorum, "çözüm" konusuna hakim değilim de.