H hardwell06 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye modelini satın aldım ama ASUS'un ROG Strix Scope II RX | Keyboards | ROG Türkiye şu modeli de kafamı karıştırıyor birisi manyetik birisi optik klavye. Sizce hangisi alınmalı? Manyetik çok fark yaratır mı? Tam boy klavyeler önceliğim olmuştur bu seçeneklerde de manyetik pek yok SteelSeries dışında. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye modelini satın aldım ama ASUS'un ROG Strix Scope II RX | Keyboards | ROG Türkiye şu modeli de kafamı karıştırıyor birisi manyetik birisi optik klavye. Sizce hangisi alınmalı? Manyetik çok fark yaratır mı? Tam boy klavyeler önceliğim olmuştur bu seçeneklerde de manyetik pek yok SteelSeries dışında.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.103 Çözümler 16 4 Mart 2025 #2 Optik klavyeler hiçbir zaman iyi olmadı. Manyetik ile karşılaştırılamaz bile. Akko gayet iyi.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.463 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 hardwell06 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye modelini satın aldım ama ASUS'un ROG Strix Scope II RX | Keyboards | ROG Türkiye şu modeli de kafamı karıştırıyor birisi manyetik birisi optik klavye. Sizce hangisi alınmalı? Manyetik çok fark yaratır mı? Tam boy klavyeler önceliğim olmuştur bu seçeneklerde de manyetik pek yok SteelSeries dışında. Genişletmek için tıkla... Manyetik.
hardwell06 dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye modelini satın aldım ama ASUS'un ROG Strix Scope II RX | Keyboards | ROG Türkiye şu modeli de kafamı karıştırıyor birisi manyetik birisi optik klavye. Sizce hangisi alınmalı? Manyetik çok fark yaratır mı? Tam boy klavyeler önceliğim olmuştur bu seçeneklerde de manyetik pek yok SteelSeries dışında. Genişletmek için tıkla... Manyetik.