Manyetik switch klavye önerisi

Bütçe
-
evet, bende bulamadım. Başlığı değiştiriyorum mekanik olarak da diye o zaman :) manyetik olaydan vargeçtim.

Seç, beğen al hocam.

Keycapsler çok güzel bunun ya keşke ayrı satılsa.
bende zerre beğenmedim :D daha klasik seviyorum sanırım, aşırı gözüme battı. Teşekkürler öneriler için herkese.

arkadaşlar bu paket mekanik klavyelerin hepsi ile uyumlu mudur?

bu klavye istediklerimin hepsine sahip sanırım

Son düzenleme:
Bende zerre beğenmedim :D daha klasik seviyorum sanırım, aşırı gözüme battı. Teşekkürler öneriler için herkese.

Arkadaşlar bu paket mekanik klavyelerin hepsi ile uyumlu mudur?

Bu klavye istediklerimin hepsine sahip sanırım.

Hele gift switch tadından yenmez mükemmel bir sesi var.

Hele gift switch tadından yenmez mükemmel bir sesi var.
@Hezarfen_7
Trendyoldaki satıcı hangi switch olduğundan bahsetmemiş sanırım, yada ben göremedim ama bir sormak lazım bence. Yani gelebilecek tüm switchler kaliteli olur ama ses olarak en iyisi bence gift o yüzden satıcıya bir sorun derim hocam yada direkt attığım linkte amazondan satan kişiden alın, o direkt gift switch olduğunu belirtmiş.

Edit: Soran olmuş ; Gift switchmiş.

1745594261273.png

@Hezarfen_7
Trendyoldaki satıcı hangi switch olduğundan bahsetmemiş sanırım, yada ben göremedim ama bir sormak lazım bence. Yani gelebilecek tüm switchler kaliteli olur ama ses olarak en iyisi bence gift o yüzden satıcıya bir sorun derim hocam yada direkt attığım linkte amazondan satan kişiden alın, o direkt gift switch olduğunu belirtmiş.

Edit: Soran olmuş ; Gift switchmiş.

Eki Görüntüle 2477634
Gift switch ile yellow switch arasında nasıl bir fark vardır? Baktım ama bulamadım maalesef.

Merhaba tekrar, İngilizce tuş dizilimli klavyeyi Wraith'in tuş takımı ile Türkçe'ye çevirebiliyoruz fakat enter tuşunu büyük ile değiştirebiliyor muyuz acaba? Bilginiz var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı