- Makaleler
- 3
Keycapsler çok güzel bunun ya keşke ayrı satılsa.
evet, bende bulamadım. Başlığı değiştiriyorum mekanik olarak da diye o zamanmanyetik olaydan vargeçtim.
bende zerre beğenmedimKeycapsler çok güzel bunun ya keşke ayrı satılsa.
Uyumlu hocam.arkadaşlar bu paket mekanik klavyelerin hepsi ile uyumlu mudur?
Bende zerre beğenmedimdaha klasik seviyorum sanırım, aşırı gözüme battı. Teşekkürler öneriler için herkese.
Arkadaşlar bu paket mekanik klavyelerin hepsi ile uyumlu mudur?
![]()
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
wraithesports.com
Bu klavye istediklerimin hepsine sahip sanırım.
![]()
Smith Ajazz Ak980 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavye 3 Modlu 1.14 Inç Tft Ekranlı Hot-swap-tam Boy Rgb - Fiyatı, Yorumları
Smith Ajazz Ak980 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavye 3 Modlu 1.14 Inç Tft Ekranlı Hot-swap-tam Boy Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@Hezarfen_7Hele gift switch tadından yenmez mükemmel bir sesi var.
Gift switch ile yellow switch arasında nasıl bir fark vardır? Baktım ama bulamadım maalesef.@Hezarfen_7
Trendyoldaki satıcı hangi switch olduğundan bahsetmemiş sanırım, yada ben göremedim ama bir sormak lazım bence. Yani gelebilecek tüm switchler kaliteli olur ama ses olarak en iyisi bence gift o yüzden satıcıya bir sorun derim hocam yada direkt attığım linkte amazondan satan kişiden alın, o direkt gift switch olduğunu belirtmiş.
Edit: Soran olmuş ; Gift switchmiş.
Eki Görüntüle 2477634
Hocam ikisi de tür olarak linear yani o açıdan fark yok ama gift switchin malzeme yapısı düz bir yellow switchten daha iyi olduğu için hem hissiyat hem ses olarak daha güzel oluyor.Gift switch ile yellow switch arasında nasıl bir fark vardır? Baktım ama bulamadım maalesef.
Gift switch ile yellow switch arasında nasıl bir fark vardır? Baktım ama bulamadım maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.