Manyetik switch klavyeye geçmeye değer mi?

pantermuslera

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Kullandığım klavye Rog Azoth Red Switch. Ancak son zamanlarda YouTube ve diğer kaynaklarda Wooting ve Razer’ın manyetik switch'lerine rastladım. Mekanik switchlerin rekabetçi oyunlarda (örneğin Valorant, CS) daha iyi performans sunduğunu düşünüyorum. Ancak gerçekten hissedilir bir fark olup olmadığını merak ediyorum ve bu switchlerin oyuna etkisinin ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Eğer kullananlar varsa genel olarak açıklayabilirse çok mutlu olurum.

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Klavyen iyi geçmeye değmez, profesyonel değilsen çok gereksiz olur.

Bende azoth sahibiyim kardeşim ama red switch hoşuma gitmiyor sence nasıl??

Bende azoth sahibiyim kardeşim ama red switch hoşuma gitmiyor sence nasıl??
Red switch kullanmadım ama sesiyle vs çok tok hissettiriyor, mavide bir iki ay sonra kulak tırmalıyor diyeni çok gördüm. En iyisi bence sarı ama kahverengide güzel.

Rapid trigger sayesinde daha hızlı tepki verilebileceği için kesinlikle değer.

Asla mekanik klavye hissi vermiyor. Çok fazla gereksiz oynayışınızı da aman aman etkilemeyecek. Ben Darmoshark Top75 kullanıyorum Custom klavyelere yönelin.Ben blue switchten geçtim çok kafa tırmalıyor bir süre sonra red switch de tam olarak tatmin etmiyor VGN V87 Pro'nun tokluğu çok iyi ya da Akko switchli klavyelere bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…