Manyetik Switch vs Mekanik Switch

Bütçe
2000-3000

Crazy_Bird46

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, klavyem bozuldu ve kendime düzgün bir şey almak istiyorum. Arkadaşım Akko Monsgeek %60 manyetik switch klavye aldı, aynı ürünü ben de kullandım ve aşırı hoşuma gitti. Yazılımı, makro atamaları ve özelleştirmeleri çok güzel. Ben de böyle bir ürün istiyorum; hatta direkt bu ürünü almayı düşünüyorum ama %75 bir klavye işimi daha iyi görür.

2-3 bin liralık bir bütçe ile bakınıyorum ve switchler arasındaki farkları pek bilmiyorum. Manyetik switch ve özellikleri hoşuma gitti ama artısını eksisini bilmiyorum. Mekanik switch ile olan kıyaslamasını da genel olarak yardımcı olursanız ya da öneride bulunursanız sevinirim.

Mekanik switchler hissiyat olarak daha başarılılar. Eğer gündelik kullanım önemli diyorsanız mekanik tercih edin derim. Çok sık rekabetçi oyun oynuyorsanız o zaman manyetik switchli klavyeler daha mantıklı olabilir.

Bu kadar beğendiyseniz alın gitsin, mekanik %75 düşünürseniz mchose x75 kullanıyorum memnunum.

Aşırı bir farkı yok. Hissiyat bakımından güzel manyetik klavyeler var. Bende AK680 Max var hissiyatı güzel performanslı bir klavye.

Hocam rekabetçi oyunlarda çok fark olur mu?(rekabetçi oyunlar oynuyorum) manyetik klavye almasam bir şey kaybeder miyim?

Hocam rekabetçi oyunlarda çok fark olur mu?(rekabetçi oyunlar oynuyorum) manyetik klavye almasam bir şey kaybeder miyim?
Manyetik klavye sizi daha iyi bir oyuncu yapmaz ama mekanik klavyeye göre daha hızlı tepki süreleri var. Ben de üst düzeyde rekabetçi olarak Dota 2 oynuyorum ama mekanik klavyenin bir bariz bir dezavantajı olmadı. Zaten çok büyük fark olsa tüm pro oyuncular manyetik klavye kullanıyor olurdu.

Doğru diyorsunuz hocam bilgilendirme için teşekkürler.

%75 Mekanik & Manyetik seçimi yapabilirsin.
Mekanik:
Manyetik:
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…