M mika016 Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #11 roxy1881 dedi: %75 Mekanik & Manyetik seçimi yapabilirsin. Mekanik: MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m75-beyazmavi-75-kablosuz-gaming-klavye-rkm75-tk-ky-p-51891 Manyetik: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... mchose ace68 nasıldır özellikleri vs?hiç yorumunu göremedim.
roxy1881 dedi: %75 Mekanik & Manyetik seçimi yapabilirsin. Mekanik: MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m75-beyazmavi-75-kablosuz-gaming-klavye-rkm75-tk-ky-p-51891 Manyetik: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... mchose ace68 nasıldır özellikleri vs?hiç yorumunu göremedim.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.298 Makaleler 1 Çözümler 115 Yer İstanbul 19 Temmuz 2025 #12 mika016 dedi: MCHOSE Ace68 nasıldır özellikleri vs? Hiç yorumunu göremedim. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr Bununla aynı, çip ve boyut farkı var. Yazılımı, özellikleri ve kalitesi gayet iyi.
mika016 dedi: MCHOSE Ace68 nasıldır özellikleri vs? Hiç yorumunu göremedim. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr Bununla aynı, çip ve boyut farkı var. Yazılımı, özellikleri ve kalitesi gayet iyi.
Crazy_Bird46 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #13 AdaBagcibasi dedi: Mekanik switchler hissiyat olarak daha başarılılar. Eğer gündelik kullanım önemli diyorsanız mekanik tercih edin derim. Çok sık rekabetçi oyun oynuyorsanız o zaman manyetik switchli klavyeler daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Manyetik switch alma konusunda karar verdim en azından ama yine de elimde çok fazla seçenek var hala çok kararsızım.
AdaBagcibasi dedi: Mekanik switchler hissiyat olarak daha başarılılar. Eğer gündelik kullanım önemli diyorsanız mekanik tercih edin derim. Çok sık rekabetçi oyun oynuyorsanız o zaman manyetik switchli klavyeler daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Manyetik switch alma konusunda karar verdim en azından ama yine de elimde çok fazla seçenek var hala çok kararsızım.