sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Manyetik switchli klavye almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.096 Çözümler 6 16 Haziran 2025 #2 sicario12 dedi: Manyetik switchli klavye almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1TLMHKG?m=A204PWUO0MX4N0&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
sicario12 dedi: Manyetik switchli klavye almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com.tr/dp/B0F1TLMHKG?m=A204PWUO0MX4N0&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 16 Haziran 2025 #3 O fiyata zor olabilir. DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.096 Çözümler 6 16 Haziran 2025 #4 mstfaozder dedi: O fiyata zor. DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah Genişletmek için tıkla... Çok var hocam. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr
mstfaozder dedi: O fiyata zor. DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah Genişletmek için tıkla... Çok var hocam. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 16 Haziran 2025 #5 ozguven_askim dedi: Çok var hocam. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ben görmeyeli oldukça globalde tercih edilen marka pazara girmiş. Teşekkürler bilgilendirme için.
ozguven_askim dedi: Çok var hocam. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ben görmeyeli oldukça globalde tercih edilen marka pazara girmiş. Teşekkürler bilgilendirme için.
sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #6 ozguven_askim dedi: Çok var hocam. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Madlions Mad 68 nasıl?
ozguven_askim dedi: Çok var hocam. MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Madlions Mad 68 nasıl?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.096 Çözümler 6 16 Haziran 2025 #7 sicario12 dedi: Madlions Mad68 nasıl? Genişletmek için tıkla... Kötü hocam PCB'si kalitesiz switchleri kötü.
sicario12 dedi: Madlions Mad68 nasıl? Genişletmek için tıkla... Kötü hocam PCB'si kalitesiz switchleri kötü.
sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #8 ozguven_askim dedi: Kötü hocam PCB'si kalitesiz switchleri kötü. Genişletmek için tıkla... Wooting'in tarzı dış kasası olan bir klavye istiyorum görünüşü hoşuma gidiyor var mı?
ozguven_askim dedi: Kötü hocam PCB'si kalitesiz switchleri kötü. Genişletmek için tıkla... Wooting'in tarzı dış kasası olan bir klavye istiyorum görünüşü hoşuma gidiyor var mı?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.096 Çözümler 6 16 Haziran 2025 #9 sicario12 dedi: Wooting'in tarzı dış kasası olan bir klavye istiyorum görünüşü hoşuma gidiyor var mı? Genişletmek için tıkla... Klavye kayışı alabilirsiniz. AK680 Max var böyle duruyor. Dosya Ekleri Screenshot_20250616_124132_Gallery.jpg 45 KB · Görüntüleme: 140
sicario12 dedi: Wooting'in tarzı dış kasası olan bir klavye istiyorum görünüşü hoşuma gidiyor var mı? Genişletmek için tıkla... Klavye kayışı alabilirsiniz. AK680 Max var böyle duruyor.
sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #10 ozguven_askim dedi: Klavye kayışı alabilirsiniz. AK680 Max var böyle duruyor. Genişletmek için tıkla... O klavye kayışı için kasanında uyumlu olması gerekmiyor mu yani öyle bir kasa olsun anlamında demiştim zaten ben. ozguven_askim dedi: Klavye kayışı alabilirsiniz. AK680 Max var böyle duruyor. Genişletmek için tıkla... Attığınız linkdede gözükmüyor takılan yer.
ozguven_askim dedi: Klavye kayışı alabilirsiniz. AK680 Max var böyle duruyor. Genişletmek için tıkla... O klavye kayışı için kasanında uyumlu olması gerekmiyor mu yani öyle bir kasa olsun anlamında demiştim zaten ben. ozguven_askim dedi: Klavye kayışı alabilirsiniz. AK680 Max var böyle duruyor. Genişletmek için tıkla... Attığınız linkdede gözükmüyor takılan yer.