Elektronik Maono PD200X 2.499 TL

Shinsoo

Centipat
Yer
Shinsoo
Daha fazla  
Akakçe'de en uygun fiyat 2.780 TL olarak görünüyor fakat Sescibaba'nın kendi web sitesinde 2.499 TL olarak satışta. Türkiye şartlarında alabileceğiniz en fiyat performans modeldir. Fifine K658'den daha iyidir, buna rakip model ise Fifine K688'dir fakat fiyatı +4000 TL üzeri olmuş durumda. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    147,3 KB · Görüntüleme: 900
Son düzenleyen: Moderatör:
Akakçe'de en uygun fiyat 2.780 TL olarak görünüyor fakat Sescibaba'nın kendi web sitesinde 2.499 TL olarak satışta. Türkiye şartlarında alabileceğiniz en fiyat performans modeldir. Fifine K658'den daha iyidir, buna rakip model ise Fifine K688'dir fakat fiyatı +4000 TL üzeri olmuş durumda. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba

Hocam alınır oyun videosu yayın vesaire ile uğraşmak istiyorum Fifine marka düşünüyordum bu alınır mı sizce? Fifine A8'den iyi midir?

Hocam alınır oyun videosu yayın vesaire ile uğraşmak istiyorum Fifine marka düşünüyordum bu alınır mı sizce? Fifine A8'den iyi midir?
Fifine A8 kullandım, K658 kullandım hiç memnun kalmadım. Fifine için XLR çıkışlı harici ses kartı mutlaka şart bence fakat Maono USB'den de çok güzel sonuçlar veriyor. Fifine A6V bile 2200 TL civarında geziyorken bu fiyat maono için bedava.

Fifine A8 kullandım, K658 kullandım hiç memnun kalmadım. Fifine için XLR çıkışlı harici ses kartı mutlaka şart bence fakat maono USB'den de çok güzel sonuçlar veriyor. Fifine A6V bile 2200 TL civarında geziyorken bu fiyat maono için bedava.

Hocam ozman siparişi veriyorum ya güzel diyorsanız yayın vesaire ile uğraşmak istiyorum beni tatmin eder diyorsanız ben direk alacağım.

Hocam ozman siparişi veriyorum ya güzel diyorsanız yayın vesaire ile uğraşmak istiyorum beni tatmin eder diyorsanız ben direk alacağım.
Al hocam dediğim gibi mikrofon tier list videolarında da en başa PD200X'i koyuyorlar zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Al hocam dediğim gibi mikrofon tier list videolarında da en başa PD200X'i koyuyorlar zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman alıyorum ben birazdan teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı