Maono PD200X vs Fifine AM8

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Genel kullanımda başlıkta mikrofonlardan hangisi daha iyidir? Arada 1500 liralık bir fiyat farkı var ama yine Maono'ya fiyatına göre çok iyi diyen birçok kişi gördüm o yüzden kararsız kaldım.

Ikisi de kendi fiyatina gore iyi deneyim sunuyor bence ama butceniz yetiyorsa Maono almaniz daha mantikli gibi duruyor. Yazilim destegi ve kutudan shock mount ile pop filter beraber geliyor, arkaplandaki istenmeyen sesleri yok etmek icin gerekli seyler bunlar. AM8 alsaniz masaya her temas ettiginizde olusan titresimler mikrofona duyulmasinda diye shock mount alacaksiniz, arkadaki istenmeyen sesleri yok etmek icin pop filter alacaksiniz, internetten hizlica baktigimda bu iki sey totalde ek olarak 1200 TL civari falan masraf oluyor. Arada 1500 TL fark varmis zaten. O yuzden benim tercihim Maono'da yana olurdu sahsen.

Konuyu tekrar canlandırıyorum. Bende ikisi arasında kaldım. İtopya'da indirim var. AM8 mikrofon standı ile 4700 e geliyor. Maono 3900 TL standla birlikte ikisini de aynı fiyat gibi düşünebiliriz hangisini almalıyım?

Ben ikisini de almadım ama konuyu açtığım zamanlar araştırdığıma göre Maono'yu almanız daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…