red1x Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 Bugün 00:15 #1 Marathon bugün itibariyle çıktı. Marathon, Arc Raiders ile aynı tür olan Extraction Shooter oyunudur. Oyunu anlık 85,413 kişi oynuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Marathon bugün itibariyle çıktı. Marathon, Arc Raiders ile aynı tür olan Extraction Shooter oyunudur. Oyunu anlık 85,413 kişi oynuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 2.795 Çözümler 8 Yer Japonya, Aomori, 2 Chome Shinoda Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:23 #2 Bekleyenler varsa şimdiden hayırlı olsun. Bende YT den göz atacağım her zaman ki gibi.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.705 Çözümler 4 Bugün 00:25 #3 Demosunu oynamıştım ve çok keyif vermişti. İndirime girdiğinde alacağım oyunlardan birisi. Tavsiye ederim.
Demosunu oynamıştım ve çok keyif vermişti. İndirime girdiğinde alacağım oyunlardan birisi. Tavsiye ederim.
red1x Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 Bugün 00:28 #4 Betasını oynamaya vaktim yoktu ama pek iyi yorumlar görememiştim. Bakalım şimdi nasıl. Twitch'de baya herkes Marathon yayını yapıyor şuan.
Betasını oynamaya vaktim yoktu ama pek iyi yorumlar görememiştim. Bakalım şimdi nasıl. Twitch'de baya herkes Marathon yayını yapıyor şuan.
jzxpse Centipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 758 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:29 #5 Çok açım. Menemen çıktı yazdın sandım .
red1x Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 Bugün 00:31 #6 jzxpse dedi: Çok açım. Menemen çıktı yazdın sandım . Genişletmek için tıkla... Daha sahur vakti gelmedi hocam .
jzxpse dedi: Çok açım. Menemen çıktı yazdın sandım . Genişletmek için tıkla... Daha sahur vakti gelmedi hocam .
J justingo Picopat Katılım 6 Şubat 2026 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Diğer Bugün 00:34 #7 Çooook pahalı
SkuggaKnight Hectopat İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 14 Çözümler 56 Yer Hallownest Kingdom Bugün 00:41 #8 İlk incelemeler gelsin bir bakalım. Neymiş ne değilmiş. Benim de ilgimi çekmişti açıkçası. Konu için teşekkürler hocam.
İlk incelemeler gelsin bir bakalım. Neymiş ne değilmiş. Benim de ilgimi çekmişti açıkçası. Konu için teşekkürler hocam.
red1x Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 Bugün 00:43 #9 SkuggaKnight dedi: İlk incelemeler gelsin bir bakalım. Neymiş ne değilmiş. Benim de ilgimi çekmişti açıkçası. Konu için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. justingo dedi: Çooook pahalı Eki Görüntüle 2671425 Genişletmek için tıkla... Bence 28 dolar gayet makul bir fiyat. İndirimsiz fiyat olmasına rağmen.
SkuggaKnight dedi: İlk incelemeler gelsin bir bakalım. Neymiş ne değilmiş. Benim de ilgimi çekmişti açıkçası. Konu için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. justingo dedi: Çooook pahalı Eki Görüntüle 2671425 Genişletmek için tıkla... Bence 28 dolar gayet makul bir fiyat. İndirimsiz fiyat olmasına rağmen.