Konu açtım. 20'ye yakın cevap geldi ve hepiniz çok yardımcı oldunuz. En azından eski bilgisiz halimden eser yok diyebilirim. Tekrardan teşekkür ederim.
Konu açtım. 20'ye yakın cevap geldi ve hepiniz çok yardımcı oldunuz. En azından eski bilgisiz halimden eser yok diyebilirim. Tekrardan teşekkür ederim.
Güncel durum hakkında bir bilgim yok ancak geçen sene çarşıda bir esnaf 140TL isterken diğeri 75TL'ye satıyordu. Toplu magnet almayı düşünüyorsanız rotanız üzerinde birkaç yere sorup en son karar verin. Çarşısı ve Artuklu tarafı güzel. Tütün ürünü kullanıyorsanız birçok ithal sigara alabileceğiniz "tedarikçi" bulmanız da mümkün çarşıda.
Onlardan çokça alsam, memlekete dönerken sorun çıkmaz değil mi? Bir de o sigaralardan içsem, bir sorun olmaz herhalde. Sigara içip bunu demem de trajikomik oluyor da sorayım dedim.
Onlardan çokça alsam, memlekete dönerken sorun çıkmaz değil mi? Bir de o sigaralardan içsem, bir sorun olmaz herhalde. Sigara içip bunu demem de trajikomik oluyor da sorayım dedim.