Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Web sayfası tasarımı yaparken 3 tane blog yanyana var p,a,img,h3 etiketlerini sayfadaki blogun altına hizalayamıyorum 1.blogun yanına da koyamıyorum. (float:left) filan olmuyo.yardımcı olun.
Tam olarak anlayamadım istediğinizi ama aklımda yukarıda çizdiğim gibi bir yapı oluştu. İlk başta tüm içeriği kapsayan genel bir div oluşturabilirsiniz. Bloglarınızı ve alt kısımda ortalamak istediğiniz bölümü de ayrı divler içine alabilirsiniz. Böylece iki tarafın da düzenini sağlayıp kontrol altına almış olursunuz.
Bloglarınız float: left; ile yan yana getirilir. Alt kısımdaki içerikleriniz ise margin: auto; ile kendisini kapsayan divi (resimde yeşil renkli #alt divi) baz alarak ortalanır. Ayrıca alttaki içeriklerin bulunduğu dive text-align: center; derseniz içindeki metinler de ortalanır.