Mark M30 monitörde 165 Hz almak için HDMI bağlantısı

Hacı bulut

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 165Hz monitör aldım. Port kablosu verdiler ama ekran kartım olmadıgı icin takmıyorum. O yuzden HDMI kablosu aldım. Monitörün HDMI sürümü 1.4 benim aldıgım 2.0. 165Hz alamayacağım. Bunun sürümünü nasıl yükseltebilirim veya port dönüştürücüsü var mı? Yardım eder misiniz, nasıl 165Hz alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
165 hz monitorde dp gitisiyoksa hdmo 2.0 dir aksi halde 165 hz olmasının mantığı yok.

Laptopunda dp yoksa muhakkak hdmi sürümü 2.0 dır.

Aynı zamanda kablonun sürumü olmaz kalitelisi olur. Kutuda yazdığına bakma.

165 hz monitorde dp gitisiyoksa hdmo 2.0 dir aksi halde 165 hz olmasının mantığı yok.

Laptopunda dp yoksa muhakkak hdmi sürümü 2.0 dır.

Aynı zamanda kablonun sürumü olmaz kalitelisi olur. Kutuda yazdığına bakma.
Boş. Sürümü tabi ki olur kablonun. Arkadaşın monitöründe var zaten DP girişi bilgisayarında yok anladığım kadarıyla. Okuduğunuzu anladıktan sonra mesaj yazın.

Boş. Sürümü tabi ki olur kablonun. Arkadaşın monitöründe var zaten DP girişi bilgisayarında yok anladığım kadarıyla. Okuduğunuzu anladıktan sonra mesaj yazın.
Kablonun sürümü olmaz. Araştır. Kalitelisi olur.

Mesela.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230907_164749_Opera.jpg
    Screenshot_20230907_164749_Opera.jpg
    189,6 KB · Görüntüleme: 16
Boş. Sürümü tabii ki olur kablonun. Arkadaşın monitöründe var zaten DP girişi bilgisayarında yok anladığım kadarıyla. Okuduğunuzu anladıktan sonra mesaj yazın.

Ben bilgisayar topladım. Bilgisayarım APU sistem. Monitörde port girisi var büyük olan bir de HDMI girisi var. PC'de port girisi yok. Ekran kartı olması lazım. Bende HDMI var o yuzden 2.0 aldım ama monitörün HDMI sürümü 1.4. o yüzden Max kaç Hz alabilirim veya bunu nasıl nasıl 2.0 yaparım diye soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı