Mark ryden sırt çantası iyi midir?

Apandisitt

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Emektar ASUS. 16 GB 2333 mHz RAM (sonradan yükseltme). i5-7200U 3.1 Ghz işlemci, Nvidia 930 mx 2 GB GPU. 500 GB samsung M.2 SSD (bu da sonradan ekleme)
Meslek
Öğrenci
Asıl alma amacım okulda kullanmak ama sık sık kısa seyahatlere çıkmak zorunda kalıyorum bazı nedenlerden. O nedenle:

Bu modeli tercih etmeyi düşünüyordum. İçerisinde laptop taşıyacağım, bu nedenle laptop bölmesi olması ve su geçirmez olması benim için önemli. Bunun yanında kısa seyahatlerde de işimi görsün istiyorum. Yorumlara baktığımda markanın genel anlamda kaliteli olduğunu ama dikişlerinin sıkıntılı olduğunu, açıldığını ve garantiden yardım alamadıklarını söylemiş bazı kullanıcılar. Elbette kusursuz olamaz ama bu sorun ciddi düzeyde midir? Bunun yanında Mark Ryden markası hakkında bilgi sahibi olanlar, soruma ek olarak artı veya eksilerini söylemek isteyen olursa seve seve okurum. Alternatiflere de açığım. Fiyat Max bu çanta civarında olsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

3 aydır Lenovo laptop çantası kullanıyorum, fiyat performans, bir sürü gözü var ve su iticili özelliği var, fermuar kısımları bile su geçirmemesi için özel yapılmış, aşırı büyük bir çanta değil ama sana yeter diye düşünüyorum.
Kupon gelirse 100 TL daha da fiyatını düşürebilirsin.

Screenshot_2025-09-07-12-42-21-757_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

3 aydır Lenovo laptop çantası kullanıyorum, fiyat performans, bir sürü gözü var ve su iticili özelliği var, fermuar kısımları bile su geçirmemesi için özel yapılmış, aşırı büyük bir çanta değil ama sana yeter diye düşünüyorum.
Kupon gelirse 100 TL daha da fiyatını düşürebilirsin.

Eki Görüntüle 2570462
Fiyatı çok hoş geldi gözüme Mark Ryden'den sonra :D Bir çantaya binlerce lira verme fikri hiç içime sinmiyor ne yalan söyleyeyim. Sanki alsam içime bir öküz oturacak da rahat rahat kullanamayacakmışım gibi hissediyorum. Özellikle bu dikiş konusundaki yorumlardan sonra. O paraya çanta alıp da böyle sorunlar yaşamak çok kötü olurdu. Bakacağım mutlaka teşekkürler :)

Fiyatı çok hoş geldi gözüme Mark Ryden'den sonra :D Bir çantaya binlerce lira verme fikri hiç içime sinmiyor ne yalan söyleyeyim. Sanki alsam içime bir öküz oturacak da rahat rahat kullanamayacakmışım gibi hissediyorum. Özellikle bu dikiş konusundaki yorumlardan sonra. O paraya çanta alıp da böyle sorunlar yaşamak çok kötü olurdu. Bakacağım mutlaka teşekkürler :)
Rica ederim, OKULYOLU100, koduyla 663 tlye geliyor 🙂

@erencira Hocam merhabalar,
Bu çantaya birkaç gündür bakıyorum. Benim laptopum 16.1 inç HP Victus, acaba bu çantaya uyumlu olur mu? Bir de evrak koyabileceğim ayrı bir gözü var mı
?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı