Marka ismi bulamıyorum

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Her bulduğum isim illaki internette oluyor. Anlamıyorum saçma bir şey de yapsam yine de o isim boşta olmuyor. Herhangi bir tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak dijital bir ortam gibi düşünebilirsiniz.

Hayır, sizden marka ismi istemiyordum :) Sadece nasıl daha iyi bir isim bulabilirim onun hakkında tavsiye istiyorum.

Mesajınızdan daha iyi bir isim değil de, olmayan bir isim aradığınızı anlıyoruz.

Madem isim istemiyorsunuz bu durumda, olmayan bir ismi bulmanın tek yolu da "olmayan bir isim bulmaktır" yani yapabileceğimiz tek tavsiye bu. Olmayan bir isim bulana kadar aramaya devam etmeniz gerekiyor :)

Anladığım kadarı ile, dijital ortamlarda nick name olarak kullanacağınız, isim bulmakta zorlanıyorsunuz. Çok fazla kullanıcı var, bu nedenle isim bulmak sizi zorlayabilir. Alternatif isimler bulmak dışında bir yol yok.

Mesajınızdan daha iyi bir isim değil de, olmayan bir isim aradığınızı anlıyoruz.

Madem isim istemiyorsunuz bu durumda, olmayan bir ismi bulmanın tek yolu da "olmayan bir isim bulmaktır" yani yapabileceğimiz tek tavsiye bu. Olmayan bir isim bulana kadar aramaya devam etmeniz gerekiyor :)
Bakın ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsunuz. Bir marka ismi arayışındayım ve bu dijitali çağrıştıracak bir marka ismi olmasını istiyorum. Teknolojik bir marka. Ancak hangi ismi bulduysam o isim dolu çıktı.

Bende diyorum ki nasıl boşta bir isim bulurum sizce? Ne yapmam gerek gibisinden soruyorum. Herhangi bir tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.

Bakın ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsunuz. Bir marka ismi arayışındayım ve bu dijitali çağrıştıracak bir marka ismi olmasını istiyorum. Teknolojik bir marka. Ancak hangi ismi bulduysam o isim dolu çıktı.

Bende diyorum ki nasıl boşta bir isim bulurum sizce? Ne yapmam gerek gibisinden soruyorum. Herhangi bir tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.

Chat GPT ye sorun bakalım neler önerecek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı