D dartwader Hectopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #1 Arkadaşlar ben bugün PC'min içini temizlemek için açtım. Yan kapağı açarken asus stickerını biraz köşesinden yırttım. Bu yüzden garanti dışı kalır mı? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2017
Arkadaşlar ben bugün PC'min içini temizlemek için açtım. Yan kapağı açarken asus stickerını biraz köşesinden yırttım. Bu yüzden garanti dışı kalır mı? @Recep Baltaş
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2017 #2 Etiket yüzünden garanti dışı kalmaz. Temizlik yapman doğal bir durum.
Tunayy Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 214 Çözümler 1 25 Şubat 2017 #3 Hayır garantiyi bozmaz. Ama içini açıp bir parçaya zarar verirseniz kullanıcı hatasına girer ve garantisi dışı olur.
Hayır garantiyi bozmaz. Ama içini açıp bir parçaya zarar verirseniz kullanıcı hatasına girer ve garantisi dışı olur.