Marka PC'ye ekran kartı takılır mı?

Hydro2K

Kilopat
Yer
Antalya
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım. HP'nin onboard ekran kartlı bir desktop modeli. Kabaca özellikleri şunlar;

İşlemci: Core i5 8500 3 GHz-4.10 GHz
RAM: 8 GB DDR4 2666 MHz (2x4 GB)
PSU ise 180 Watt

Birincisi GT 1030 2GB takmak istiyorum ve ikincisi de 180 Watt PSU buna yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam felaket tellalı olmak istemem ama
Bazı HP anakartlara fabrikanın verdiğinden haricinde herangi bir ekleme yapılmıyor daha önce başıma geldiği için yazdım
Almadan önce bir dene derim boş yere para verme.

Sadece işlemcinin fiyatına daha performanslı bir kasa toplanırdı. Bakkal yemine yakalanmışsınız.

2 hafta geçmediyse ürünü direk iade edin çok daha iyisini toplayalım sana. Büyük hataya düşmüşsünüz. Anakart modelini vermediğiniz sürece de kahin değilse kimse GPU takılır mı takılmaz mı bilemez.

O sisteme 180W ne olduğu belli olmayan PSU yerine bunu alabilirsin.
PSU: Aerocool 400W VXP400 Plus Güç Kaynağı
GT 1030 yerine bunu tercih edilebilir.
Ekran Kartı: RX 560
Almadan önce stok durumunu takip edin veya satıcının müşteri hizmet biriminden bilgi alın.
PCI Express Slotu varsa tabiki ekran kartı takabilirsin. O sisteme tam yetecek kadar PSU koyulur ve hiç şaka yapmıyorum, ekleme yapacağın 1 adet HDD veya RAM Bellek bile güç dengesini ve 12W kanalını olumsuz etkileyecektir. En iyisi PSU güncellemesi yapmak. Üstüne basa basa söylüyorum. Bir bilgisayarın en kritik öneme sahip bileşeni kesinlikle PSU' dur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı