Marka takıntınız var mı?

TRamoG

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, aklıma bir soru takıldı. Kız veya erkek fark etmez giyim olarak marka olmasına mı bakarsınız yoksa sizin için marka fark etmez mi? Mesela örnek olarak Trendyol üzerinden herhangi bir kıyafet alışverişi yaparken marka arar mısınız veya normal yaşadığınız yerlerde esnaftan alışveriş yapar mısınız? Ben bu ikilemde kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre önemli olan üstüme yakışması.

Çıplak kalmayayım yeter.

Marka alacak para mı kaldı. Her neyse marka takıntısı en gereksiz takıntı bence.

Kıyafet olarak yok ama ayakkabı olarak nedense Nike dışında giymiyorum. Nike'ın ayakkabıları acayip hoşuma gidiyor onun dışında başka takıntım yok. Gözüme güzel gelen her şeyi giyerim.

Hangisi güzel gelirse gözüme.

Genelde belli markalar insana güzel gelir o yüzden marka giymek daha hoş olur ama markası popüler olmayan çok iyi kıyafetler de oluyor tabiki o yüzden hangisi yakışırsa o

Ayakkabı konusunda marka takıntım var ancak kıyafet olarak bir takıntım yok. Yakıştığı sürece sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…