GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Temmuz 2022 #1 Bir ev dekorasyonu firması için böyle bir tasarım yaptım. Anlamı İsveç dilinde ''Ne çok az, ne çok fazla'' demek. Dosya Ekleri 10.PNG 11 KB · Görüntüleme: 85
Bir ev dekorasyonu firması için böyle bir tasarım yaptım. Anlamı İsveç dilinde ''Ne çok az, ne çok fazla'' demek.
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.396 Makaleler 20 Çözümler 13 11 Temmuz 2022 #2 Çok kötü
EmirDemir50 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 236 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Ben anlamını pek beğenemedim farklı bir anlam içeren bulabilirsiniz.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Temmuz 2022 #4 Power Supply Unit dedi: Çok kötü Genişletmek için tıkla... Ne kötü tam olarak belirtirseniz sevinirim.
Power Supply Unit dedi: Çok kötü Genişletmek için tıkla... Ne kötü tam olarak belirtirseniz sevinirim.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 Mavi arka plana LAGOM yazıp etrafında dikdörtgen çizmissiniz. Pek logo sayılmaz.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #6 Power Supply Unit dedi: Çok kötü. Genişletmek için tıkla... Alt taraflar boş oralara sosyal Media iconları koyabilirsin öneri. Ve çerçeveyi kaldrırsan daha iyi gözükür.
Power Supply Unit dedi: Çok kötü. Genişletmek için tıkla... Alt taraflar boş oralara sosyal Media iconları koyabilirsin öneri. Ve çerçeveyi kaldrırsan daha iyi gözükür.
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 11 Temmuz 2022 #7 GreatArcher dedi: Bir ev dekorasyonu firması için böyle bir tasarım yaptım. Anlamı İsveç dilinde ''Ne çok az, ne çok fazla'' demek. Genişletmek için tıkla... Temiz ve bi o kadar da temel bir tasarım olmuş. Tasarımı farklılaştırarak daha değişik ürünlerin ortaya çıkması olası. Başarılar dilerim..
GreatArcher dedi: Bir ev dekorasyonu firması için böyle bir tasarım yaptım. Anlamı İsveç dilinde ''Ne çok az, ne çok fazla'' demek. Genişletmek için tıkla... Temiz ve bi o kadar da temel bir tasarım olmuş. Tasarımı farklılaştırarak daha değişik ürünlerin ortaya çıkması olası. Başarılar dilerim..
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #8 Lagom. Yaniii bence ağza pek hitap etmiyor. Daha ilgi çekici bir şey bulabilirsiniz.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 11 Temmuz 2022 #9 GreatArcher dedi: Bir ev dekorasyonu firması için böyle bir tasarım yaptım. Anlamı İsveç dilinde "ne çok az, ne çok fazla" demek. Genişletmek için tıkla... Daha canlı renkler koyup. Daha modern bir tasarım yapın ve altına firmanın sosyal medya hesaplarını koymanız daha iyi olur. Anlamıda pek hoşuma gitmedi...
GreatArcher dedi: Bir ev dekorasyonu firması için böyle bir tasarım yaptım. Anlamı İsveç dilinde "ne çok az, ne çok fazla" demek. Genişletmek için tıkla... Daha canlı renkler koyup. Daha modern bir tasarım yapın ve altına firmanın sosyal medya hesaplarını koymanız daha iyi olur. Anlamıda pek hoşuma gitmedi...
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #10 Rengi açıp fontu daha ince yapsan güzel olur, bu arada açtığın konulara bakıyorum bayağı güzel tasarımların bence.
Rengi açıp fontu daha ince yapsan güzel olur, bu arada açtığın konulara bakıyorum bayağı güzel tasarımların bence.