Marka tasarımım nasıl?

Logon - logo denemez tam olarak- yandaki ikon hariç iyi denebilir. Ama bir marka logosu olamaz. Mağaza logosu olabilir belki. Mağaza tabelası yani. Marka logosu belli olmaz. @Forse hocamın verdiği fikir çok doğru çok yardımcı. Mağaza tabelası mı yapacaksın yoksa bir marka logosu mu bir düşün derim. Sonunda klasik kullandığın fontu saldın. Futura güzel bir font. @Dontdoclap neden linç yiyesiniz eleştiri yapıyorsunuz sadece Demem o ki evet, 1 hafta önceki tasarım silsilene göre başarılı. Ama logo değil tabela tasarlıyormuşsun gibi.

İnsan figürünün sarı rengi baya sırıtmış.
Şimdi nasıl?

Hocam marka derken mağaza gibi düşündüm aslında.

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    17 KB · Görüntüleme: 33
Kadını kaldırıp b ve d arasına paralel iki çizgiyi ayakkabı bağcığı gibi yapabilirsin. Güzel bir şey çıkar ortaya gibi geldi bana.

En çok kullanılan fontlardan birisidir bu font. Markalarda sıklıkla kullanılır. Futura fontu güzeldir kısaca. Bir çok marka kullanıyor.
Ondan bahsetmiyorum. Tasarımların benziyor. Bence biraz daha farklı yap. Bir tasarımcı olarak söylüyorum bende. Yeni değilim. İmaj oluştur kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…