Markaları değerlendirin

156758

Hectopat
Makaleler
1
Bugün markaları bir veya iki cümle ile tanımlayalım aynı markayı tekrar yapabilirsiniz ya da aranızda en iyisini bulabilirsiniz. Başlıyorum.

H&M: Yabancı ülkelerde ucuz ve alt seviye Türkiye’de ise alt-orta seviyede giyim mağazası.

Mc Donalds: Genel olarak lezzetsiz ve yağlı yemek firması.

Erikli: Tadı İyi olmamasına rağmen pahalı olan su markası.

A Haber: Gelmiş geçmiş en taraflı ve kalitesiz TV kanalı.

Nike: Eski ürünleri çok daha kaliteli yeni ürünleri ise şık olan giyim markası.

Renault: Kalitesi giriş seviyesi fakat sürdürülebilirliği yüksek otomobiller üreten marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi: Ucuz iplik satın alıp, üstüne markasını basıp, yabancı isimlerle pahalıya satıyorlar. Nereden biliyorsun ucuz aldıklarını be arkadaşım? Derseniz eğer, Maviye iplik satan fabrikada çalışan tanıdığım var.
NOT: Maviden giyiniyorum, bir pantolona 200'e yakın para veriyorum. Çünkü malım.
Apple: Düşük donanımlarla büyük işler yapabilen teknoloji markası.

Son düzenleme:
Mavi: Ucuz iplik satın alıp, üstüne markasını basıp, yabancı isimlerle pahalıya satıyorlar. Nereden biliyorsun ucuz aldıklarını be arkadaşım? Derseniz eğer, Maviye iplik satan fabrikada çalışan tanıdığım var.
Not: Maviden giyiniyorum, bir pantolona 200'e yakın para veriyorum. Çünkü malım.
Yabancı ülkeler: Bizden ucuz zeytinyağı alıp, üstüne markasını basıp yabancı isimlerle satıyorlar.
Not: Çünkü biz malız.

Son düzenleme:
A Haber: Hiçbir şekilde araştırmayan, kanıtlamadan, doğrulamadan, yalan yanlış haberleri millete sunup dolandırmak ve ölümüne taraflı, müsvedde, kanal bile diyemeyeceğim 40-45 yaşındaki insanların 10 yaşındaki çocuklar niteliğinde davrandığı beyin yıkayan "kanal".

Everest: Hmm... Çok güzel patlıyor, sevdim!

Casper: Casper bilgisayar alıp kullanabilirseniz, ayakta alkışlarım. Çünkü sistem kendi bile soğutmayı beceremiyor. Anlamıyorum, termal macun yerine üstünde yumurta kırıp suyunu mu koyuyorlar? Fan yok mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı