Markaları değerlendirin

A Haber: Gelmiş geçmiş en taraflı ve kalitesiz TV kanalı.
Hocam ''One Tap'' attınız resmen .
Xiaomi: Ucuz ama kaliteli telefonları ile sevgimizi kazanan telefon markası.
Xiaomi telefonlar biraz dayanıksız bence. Redmi 5 var ve yere düştüğünde hem kasasında çizik oldu ve ekranda ufak bir çatlak var. Şarj olurken yanan ışık kırık camın arasından zor görünüyor.

Xiaomi Mi A1 kullanıyorum iki veya üç kere cep hizasından düşürdüm hiç birşey olmadı.

Peugeot: Bosch ile ortak geliştirdiği pilot ateşleme sistemi sonucu ortaya çıkan turbo HDI motorları ile bizleri ekonomik bir sürüşe davet eden Fransız otomobil üreticisi. (Dizelde devrimdir.)
Amsterdam Navigator: 500ml kutusu bile çakır keyif eden mükemmel kıvamlı yüksek alkollü bira.

Ucuz ve dinanım olarak iyi olmasının nedeni bu illaki bir yerden paradan kısımları lazım o da telefonun sağlamlığından oluyor ama yazılım ve donanım olarak çok iyi işler çıkartıyor.

Xiaomi: Bazı telefonları ucuz olsa da (gerçekten kaliteli en azından aldığım model öyle) ancak kendi programlarında reklam kullanma gibi saçmalığına gitmesi.
Dell: Özellikle laptopların tasarımlarına ve bazı markalardan daha iyi müşteri memnuniyetine sahip olması.
Nivea: Kozmetik ürünlerin kaliteli olması.
Onemix: Çinli bir marka ayakkabı olsa da gerçekten ucuza aldığım ayakkabıları var ancak gerçekten kaliteli, keko olmak isterseniz bunu alabilirsiniz .
Motospeed: Çinli marka, fare olsa da pahalı olsa da gerçekten sağlam bir fare olması şaşırttı o kadar kavradım vurdum ettim sıkıntı yok şükür ama tavsiye etmem .

Logitech: Adamdır.
Turkcell: Paran varsa istediğin yerde çekerim.
Fox: A Haber taraflı ben az tarafsız haber izleyeyim.
Subaru: Bir arabanın güçlü olması için 5.0L V8 olmasına gerek yok.
Samsung: Zaman geçtikçe kalitemiz artıyor.
Apple: Amerikan mısın? Teknolojiden anlamıyorsun ve paran mı var? Buyur iPhone XXLSLS.
Tunçmatik: Oyun zevkinin içine eden TEDAŞ'a karşı kullanıcı silahı.
Kığılı: Her türden güzel kıyafetim var. İster f/p ister lüks takılabilirsin.
TP-Link: Her ağ karegorisinde en az bir tane f/p ürünü var.
TurboX, İzoly, Frisby: Çinlilere marka basıp satıyoruz kanka en azından kargo beklemiyorsun.
BMW: Orta yaşlı, arabada aksiyon arayan adam itemi.
TEDAŞ: Kesim mi elektriği ehe ehe.
LCW: Nike giyen fosforik kekoların buluşma noktası, eski zamanın kalitelilerinden ama zamanın kalitesizlerinden.

Helal kardeşimeee maviden giyinip pantolana 200 lira para verecek kadar gerizekalı değilsin fakat Apple'ın düşük donanımlarla ürettiği telefonu 10.000 Tl'ye alacak kadar zekisin şu forumda herkes kanser oldu yemin ediyorum.

Bunu unutmuşum.[emoji16]
Apple:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…