Markaların ilk reklamları

Makaleler
10
Yer
Kenya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
Meslek
Öğrenci
Bildiğiniz markaların ilk reklamlarını bu konuya atın. Konu büyüdükçe büyüsün. Markalara ait ilk reklamları ben hep merak etmişimdir. Merakım bu konu sayesinde azalacak. Ben başlayayım o zaman.

Atarinin ilk reklamı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar reklamlarıyla resmen asosyal olun demeye çalışıyor ne saçma bir reklammış şu an olsa iyi linçlenirdi neyse hiç aklımdan çıkmayan bir reklam var her Reno gördüğümde aklıma gelir büyük ihtimal ilk reklamlardan değil ama ben genede videoyu koydum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu reklam yayınlanırken korkudan altıma edecektim. Kanalları değiştiriyorum, hala aynı reklam. Türksat'a hack olayı gerçekleşti galiba diye düşünmeye başladım. Meğerse reklammış.

Tüm kanallarda aynı reklamın olması beni korkutmuştu. Hack işlemi vs. olabilir mi diye kara kara düşündüğüm sonunda hayal kırıklığına uğradığım ilginç bir reklam.

Reklamı izlerken uyuyakalıyordum. İllaki ilk reklam olmasına gerek yok bence. İlk reklamlarından olması yeterli.

İlk değil ama Doritos'un bu reklamı en iyi reklamıdır change my mind.

Zamanında memleketin yükünü bu Renault Toros'lar ve bunlar çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…