lynxx Decapat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #1 Kule tipi, markası belli olmayan değişik bir işlemci sogutucum var ve termal macun sürmek için cikarcaktim ama beceremedim, yardımcı olacak var mi? Başka bir resim isterseniz atabilirim.
Kule tipi, markası belli olmayan değişik bir işlemci sogutucum var ve termal macun sürmek için cikarcaktim ama beceremedim, yardımcı olacak var mi? Başka bir resim isterseniz atabilirim.
U unpor Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 507 6 Eylül 2020 #11 Tamam o 4 tane 2 parçalı plastiği parmağınla sıkıp iteklemeyi dene. Artı 0 Eksi
KS KS lynxx Decapat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #12 Sorunu çözdüm soğutucunun önünde bir mandal vardı onu itekleyip çıkardım ve yerinden çıktı yazan yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi
Sorunu çözdüm soğutucunun önünde bir mandal vardı onu itekleyip çıkardım ve yerinden çıktı yazan yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.