burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 27 Kasım 2022 #1 Markası bilindik olmayan kablosuz şarj telefona zarar verir mi? Verirse nasıl bir etki yaratır?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.860 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Kasım 2022 #2 burakdrs dedi: Markası bilindik olmayan kablosuz şarj telefona zarar verir mi? Verirse nasıl bir etki yaratır? Genişletmek için tıkla... Çakma olan her şey zarar verir hocam.
burakdrs dedi: Markası bilindik olmayan kablosuz şarj telefona zarar verir mi? Verirse nasıl bir etki yaratır? Genişletmek için tıkla... Çakma olan her şey zarar verir hocam.
burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 27 Kasım 2022 #3 yigitbil1 dedi: Çakma olan her şey zarar verir hocam. Genişletmek için tıkla... Mesela ben gece yatarken bırakayım şunun üzerine olur mu? Günlük hayatta değil de akşamdan sabaha kadar doldursun yani. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2022
yigitbil1 dedi: Çakma olan her şey zarar verir hocam. Genişletmek için tıkla... Mesela ben gece yatarken bırakayım şunun üzerine olur mu? Günlük hayatta değil de akşamdan sabaha kadar doldursun yani.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.860 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Kasım 2022 #4 burakdrs dedi: Mesela ben gece yatarken bırakayım şunun üzerine olur mu? Günlük hayatta değil de akşamdan sabaha kadar doldursun yani. Genişletmek için tıkla... Hocam istediğiniz taklayı atın çakma olan her şarj aleti cihaza zarar verir.
burakdrs dedi: Mesela ben gece yatarken bırakayım şunun üzerine olur mu? Günlük hayatta değil de akşamdan sabaha kadar doldursun yani. Genişletmek için tıkla... Hocam istediğiniz taklayı atın çakma olan her şarj aleti cihaza zarar verir.
burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 27 Kasım 2022 #5 yigitbil1 dedi: Hocam istediğiniz taklayı atın çakma olan her şarj aleti cihaza zarar verir. Genişletmek için tıkla... philips marka?
yigitbil1 dedi: Hocam istediğiniz taklayı atın çakma olan her şarj aleti cihaza zarar verir. Genişletmek için tıkla... philips marka?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.860 Çözümler 9 Yer İstanbul 27 Kasım 2022 #6 burakdrs dedi: philips marka? Genişletmek için tıkla... Philips çakma marka değil hocam sıkıntı yapmaz muhtemelen.
burakdrs dedi: philips marka? Genişletmek için tıkla... Philips çakma marka değil hocam sıkıntı yapmaz muhtemelen.
burakdrs Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Mesleque 27 Kasım 2022 #7 yigitbil1 dedi: Philips çakma marka değil hocam sıkıntı yapmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... bunu alıyorum o zaman
yigitbil1 dedi: Philips çakma marka değil hocam sıkıntı yapmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... bunu alıyorum o zaman
CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Kasım 2022 #8 burakdrs dedi: bunu alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz bir sıkıntı olmaz.