Markasız süper sertleştirilmiş çelik nozzle vs csa pirinç nozzle

Sadece mandalla oynadıysan evet.

Hocam şimdi e stepi 100e çektim yani stock değere 10mm verdim kumpasla işaretleyip durduğu yere bakın ben buna ne yapayım şimdi bu arada creality çalışanı falan mısınız bu kadar bilgiyi nereden edindiniz ayrıca her şey için teşekkür ederim inanın hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 20230818_173623.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 36
Ben artık Neptune 4 kullanıyorum. Creality sağ olsun eski sorunları yeni modellere taşıdığı için bilgiye ulaşmak kolay oluyor.

Ben ayarı hem ext. kısmında boru bağlı değilken, hem de sonrasında bağlı iken nozül çalışırken test ediyordum.

Seninki iyi duruyor, olması gereken nokta o ise kendini hırpalamana gerek yok.

Teşekkürler hocam tekrardan.

@Siyah Martı hocam selam, ender 3 Neo bed için sertleştirilmiş yay önerebilir misiniz? Bana ne gibi katkısı olur değer mi? Bir de 3 4 5mm modelleri var hangisini almalıyım fiyatı önemli değil.

Son düzenleme:
Ender 3 Neo'da zaten sert yay yok mu? Ben V2 için noname sert yay almıştım, emin değilim 25mm olabilir boyu, eski konularda yazmışımdır ama nerede hatırlamıyorum.

Sağ olun, sertmi değil mi bilmiyorum rengi turuncu ve ince. Bir de bazen yetmiyor boyu daha fazla indirmek gerekiyor daha uzun bir şey gerekiyor bana.

Bu arada mm ler arasındaki fark nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…