Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 25 Nisan 2023 #1 Bir program yazarak, market barkodlarını okutup, fiyat almak istiyorum. Yapabilir miyim ?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.956 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #2 Database varsa, Python OpenCV ile yapabilirsiniz. İnternet üzerinde onlarca video yüzlerce GitHub dokümanı var hocam.
Database varsa, Python OpenCV ile yapabilirsiniz. İnternet üzerinde onlarca video yüzlerce GitHub dokümanı var hocam.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 25 Nisan 2023 #3 tempZ dedi: Database varsa, Python OpenCV ile yapabilirsiniz. İnternet üzerinde onlarca video yüzlerce GitHub dokümanı var hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamda. A101'in ürün fiyatlarına erişebilir miyim? Benim merak ettiğim bu. Yani fiyatları sadece kendi sistemlerinde falan tutuyorlar mı?
tempZ dedi: Database varsa, Python OpenCV ile yapabilirsiniz. İnternet üzerinde onlarca video yüzlerce GitHub dokümanı var hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamda. A101'in ürün fiyatlarına erişebilir miyim? Benim merak ettiğim bu. Yani fiyatları sadece kendi sistemlerinde falan tutuyorlar mı?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.956 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #4 Dubreuil dedi: Tamamda. A101'in ürün fiyatlarına erişebilir miyim? Benim merak ettiğim bu. Yani fiyatları sadece kendi sistemlerinde falan tutuyorlar mı? Genişletmek için tıkla... A101 diye düşünmeyin de marka olarak düşünürseniz bulabileceğinizi düşünüyorum ama güncel verilere nasıl erişirsiniz bilmiyorum. Mesela Eti için ilk karşıma çıkan link: Barkodoku.Com
Dubreuil dedi: Tamamda. A101'in ürün fiyatlarına erişebilir miyim? Benim merak ettiğim bu. Yani fiyatları sadece kendi sistemlerinde falan tutuyorlar mı? Genişletmek için tıkla... A101 diye düşünmeyin de marka olarak düşünürseniz bulabileceğinizi düşünüyorum ama güncel verilere nasıl erişirsiniz bilmiyorum. Mesela Eti için ilk karşıma çıkan link: Barkodoku.Com
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.557 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Nisan 2023 #5 C#'a database bağlayarak filan yapabilirsiniz. Örnek ücretsiz bir program. Kurcalayıp mantığını filan anlayabilirsiniz. Ücretsiz Market Barkod Programı - 1000+ İşletmenin Tercihi - Trendbox Marketler ve bakkallar için barkod okuma programını ücretsiz indirin. Market barkod programı ile stok takibi yapabilir, trend ürünleri görebilirsiniz. trendbox.io
C#'a database bağlayarak filan yapabilirsiniz. Örnek ücretsiz bir program. Kurcalayıp mantığını filan anlayabilirsiniz. Ücretsiz Market Barkod Programı - 1000+ İşletmenin Tercihi - Trendbox Marketler ve bakkallar için barkod okuma programını ücretsiz indirin. Market barkod programı ile stok takibi yapabilir, trend ürünleri görebilirsiniz. trendbox.io
Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #6 Dubreuil dedi: Tamamda. A101'in ürün fiyatlarına erişebilir miyim? Benim merak ettiğim bu. Yani fiyatları sadece kendi sistemlerinde falan tutuyorlar mı? Genişletmek için tıkla... A101'in Mobil uygulamasinda var barkodu okutunca ürün çıkıyor.
Dubreuil dedi: Tamamda. A101'in ürün fiyatlarına erişebilir miyim? Benim merak ettiğim bu. Yani fiyatları sadece kendi sistemlerinde falan tutuyorlar mı? Genişletmek için tıkla... A101'in Mobil uygulamasinda var barkodu okutunca ürün çıkıyor.
McGucket Nanopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 638 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Nisan 2023 #7 C++ OpenCV ile de yazabilirsiniz. İnternette fazzlaca var ilgili videolar. Algoritmalar vs.