Hocam siz bu site üzerinden alışveriş yapmış birisi olarak biz bilgilendirebilir misiniz?
Süreç nasıl işledi acaba? Hangi ürünü sipariş verdiniz? Herhangi bir problemle karşılaştıniz mı? Sipariş verdiğiniz üründen memnun kalmış mıydınız?
Hocam siz de bu konu ile ilgilenmişsiniz, acaba bir aksiyon alıp bu site üzerinden ürün sipariş verdiniz mi? Son durum nedir? Herhangi bir gelişme bulabildiyseniz beni de bilgilendirir misiniz?
Hocam merhaba evet o riski aldım. Siparişi verdim ürün olarak 3 paket Al Capone 1 Paket toscenello limoncello verde tercih ettim ve elime sorunsuz paketlemesi de gayet iyi şekilde ulaştı. Sayfadaki ürünleri inceleyip almadan önce satıcıya WhatsApp üzerinden stok var mı diye sormayı ihmal etmeyin satın alımınızdan sonra ürün önerinizi beklerim. Şahsen limoncello iyi bir ürün ve hoş bir tada sahip içim suresi de uzun lakin başka bir aroma tercih etmek isterim ben Toscenello'dan. Al Capone Flame kesinlikle öneriyorum.
Hocam merhaba evet o riski aldım. Siparişi verdim ürün olarak 3 paket Al Capone 1 Paket toscenello limoncello verde tercih ettim ve elime sorunsuz paketlemesi de gayet iyi şekilde ulaştı. Sayfadaki ürünleri inceleyip almadan önce satıcıya WhatsApp üzerinden stok var mı diye sormayı ihmal etmeyin satın alımınızdan sonra ürün önerinizi beklerim. Şahsen limoncello iyi bir ürün ve hoş bir tada sahip içim suresi de uzun lakin başka bir aroma tercih etmek isterim ben Toscenello'dan. Al Capone Flame kesinlikle öneriyorum.
marketi.tobaccoonline.com.tr güvenilir midir? Kapıda ödeme ile sipariş verecektim fakat 500TL ekstra ücret çıkıyor, o yüzden Online ödemede sorun çıkar mı?
Site scam olabilir normalde puff ve diğer farklı sigara satışları yasak diye biliyorum. Hiç alışverişim olmadı sanal kart ile dene, güvenilir ödeme altyapısı varsa işte PayTR İyzico vesaire al bir dolandırılırsan bir şekilde çözülür POS sahibi gözükür.