Markette 1 ay çalıştıktan sonra istifa edilir mi?

onurlu sorular

Hectopat
Arkadaşlar Migros'a işe girdim fakat okul var ve şu an iş tam zamanlı bugün 3. günümdü 1 ay sonra istifa edilir mi?

Sözleşme vs. imzalandı mı? İmzalandıysa maddelerinde ne yazıyor? Sözleşmeden dolayı istifa etseniz bile bedel ödemeniz gerekebiliyor bazı sözleşmelerde.

Deneme sürende istifa edersen ihbar süren olmuyor. Normalde bir işten istifa ettiğinde belli bir gün daha çalışman gerekiyor. Deneme süresinde bu geçerli değil genelde 3-6 ay deneme oluyor çoğu firmada.

Mesela ihbar süren 15 gün ise ve gitmezsen ona göre ya tazminat ödersin ya da içerideki paran yanar.

Birisi şikayet.com da şöyle demiş; 233107 sicil numaralı eski çalışanım 28.09.2022 de işe başladım 01.10.2022 de istifamı sunup işten ayrıldım, demiş ve şikayetini söylemiş demek ki cikilabiliniyor.

Deneme süresinde istediğin gibi ayrılabiliyorsun o da 3 ay. Verdiğin örnek 3 gün…

Şikayeti parası imiş yatirmislar

Deneme süresinde istediğin gibi ayrılabiliyorsun o da 3 ay. Verdiğin örnek 3 gün…
Ağa galba deneme süresi 2 ay 1. Ayimin parasını alıp birakıcam işi internete baktım deneme süresince bildirim yapmasan sözlesmeyi fes etme hakkım vardır yazıyor

Birisi yazmış zaten deneme süresinde parada aliniyormus zaten migros vermemezlik yapmaz

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-10-08-07-34-44-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…